Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Fiat και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Fiat και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Μετά το Grande Panda η Fiat ετοιμάζει δύο νέα SUV

26/7/2024

Ανεξάρτητα σχέδια παρουσιάζουν δύο επερχόμενα SUV της Fiat.
Με έμπνευση από το νέο Grande Panda.
Ήπια υβριδικά με βενζίνη και ηλεκτρικά.
Οθόνες στην καμπίνα και ευρυχωρία για τους επιβάτες.

Ανεξάρτητα σχέδια παρουσιάζουν δύο επερχόμενα SUV της Fiat

Ένα μικρομεσαίο SUV και ένα coupe-SUV ετοιμάζει η Fiat, μετά την αποκάλυψη του Grande Panda. Επί του παρόντος η ιταλική μάρκα δεν έχει αποκαλύψει κάποια εικόνα από αυτά, αλλά ανεξάρτητα σχέδια της ιστοσελίδας autoexpress καλύπτουν αυτό το κενό και προσφέρουν μία πρώτη οπτική της σχεδίασης που θα έχουν.

Με έμπνευση από το νέο Grande Panda

Το SUV αλλά και το coupe-SUV θα είναι σχεδιαστικά εμπνευσμένα από το νέο Fiat Grande Panda. Τα pixel φωτιστικά σώματα θα είναι επίσης ένα κοινό χαρακτηριστικό, όπως και το τετραγωνισμένο αμάξωμα. Το SUV θα έχει πλαστική προστασία στα φτερά και ράγες οροφής, ενώ το fastback θα διαθέτει μια πιο κεκλιμένη γραμμή οροφής και πιο κομψό προφίλ.

Ήπια υβριδικά με βενζίνη και ηλεκτρικά

Το ιταλικό δίδυμο των SUV θα βασιστεί στην πλατφόρμα Smart Car του Ομίλου Stellantis, που αποτέλεσε τη βάση και για το Grande Panda.

Η παρουσία της πλατφόρμας Smart Car πιθανότατα να σημαίνει πως οι εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης των δύο SUV θα χρησιμοποιούν το ήπια υβριδικό τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων συνδυαστικά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα θα διαθέτουν τουλάχιστον έναν ηλεκτροκινητήρα 113 ίππων, ωστόσο ίσως υπάρξουν και εκδόσεις με δύο ηλεκτροκινητήρες για τετρακίνηση. Η βασική μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 44 kWh, ενώ η αυτονομία θα είναι περίπου στα 320 χλμ.

Οθόνες στην καμπίνα και ευρυχωρία για τους επιβάτες

Η καμπίνα των δύο SUV θα χαρακτηρίζεται από ευρυχωρία. Εμφανισιακά θα δούμε τα οβάλ στοιχεία που παρουσιάστηκαν μέσω του Grande Panda, αλλά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών, όπως και την οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment. Παράλληλα το εσωτερικό θα διαθέτει πολλούς χώρους αποθήκευσης μικροαντικειμένων και καλούς χώρους για τις ανάγκες μετακίνησης μίας οικογένειας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις