autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Νέα Mercedes-AMG GT 63 Pro με... άρωμα F1
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes-AMG GT 63 Pro με... άρωμα F1

18/9/2024

Χρωματισμός εμπνευσμένος από την Formula 1.
Δέρμα Nappa με γαλαζοπράσινες ραφές στην καμπίνα.
Με 612 άλογα.
Θα κατασκευαστούν μόνο 200 αυτοκίνητα.

Έφτασε η νέα Mercedes-AMG GT 63 Pro για τους συλλέκτες

Πρεμιέρα έκανε η νέα Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+ «Motorsport Collectors Edition». Το νέο μοντέλο εκτός από περιορισμένη παραγωγή θα ξεχωρίζει από τα χρώματά της, που είναι εμπνευσμένα από την F1, ενώ θα εξοπλίζεται από πλήθος προαιρετικών κιτ.

Χρωματισμός εμπνευσμένος από την Formula 1

Το χρώμα της Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+ «Motorsport Collectors Edition», είναι το ίδιο με αυτό που είχαν τα μονοθέσια W14 και W15 της ομάδας της Mercedes στη F1. Φέρουν το μεταλλικό μαύρο χρώμα Obsidian Black, που διακοσμείται με αστέρια της Mercedes ζωγραφισμένα στο χέρι, ενώ διακοσμούνται με ρίγες στο γαλαζοπράσινο χρώμα της Petronas. Η ίδια διακόσμηση έχει περάσει και στις 21 ιντσών ζάντες αλλά και στις δαγκάνες των φρένων.

Η Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+ «Motorsport Collectors Edition» λαμβάνει επίσης το AMG Night Package, το οποίο αλλάζει το φινίρισμα των μεταλλικών στοιχείων του τυπικού αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της μάσκας, σε μαύρο. Η πανοραμική γυάλινη οροφή και η σταθερή πίσω αεροτομή, που είναι προαιρετικά στην στάνταρ AMG GT, είναι στάνταρ στη συγκεκριμένη έκδοση.

Δέρμα Nappa με γαλαζοπράσινες ραφές στην καμπίνα

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα καλύπτονται από μαύρο δέρμα Nappa και ύφασμα μικροϊνών, με ραφές σε γαλαζοπράσινο χρώμα της Petronas.

Με 612 άλογα

Στο μηχανοστάσιο, η Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+ «Motorsport Collectors Edition» διατηρεί κάτω από το καπό της τον  4,0 λίτρων V8 biturbo κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 612 άλογα. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις