Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ντεμπούτο για το Ford F-150 Lightning Switchgear Concept
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το Ford F-150 Lightning Switchgear Concept

18/1/2024

Από τα χέρια των μηχανικών των Ford Performance και RTR.
Νέα ανάρτηση και ελαστικά για μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
Καμπίνα με 2+3 καθίσματα Recaro.
Ηλεκτρικό με 588 ίππους και δύο μοτέρ.

Από τα χέρια των μηχανικών των Ford Performance και RTR

Πρεμιέρα έκανε το Ford F-150 Lightning Switchgear Concept. Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό Pick-Up διαθέτει 588 ίππους, ειδικά διαμορφωμένο αμάξωμα, ειδική ανάρτηση για off-road συνδυαστικά με ελαστικά 37 ιντσών. Αγωνιστική εικόνα έχει και η καμπίνα με 2+3 καθίσματα Recaro.

Νέα ανάρτηση και ελαστικά για μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος

Το Ford F-150 Lightning Switchgear Concept αποτελεί δημιούργημα των Ford Performance και RTR. Οπτικά ξεχωρίζει από το εντυπωσιακό εξωτερικό που έχει διαφοροποιηθεί από το τυπικό Ford F-150 Lightning, λαμβάνοντας έξτρα στοιχεία από ίνες άνθρακα. Από κει και πέρα διαθέτει ανάρτηση προσαρμοσμένη για off-road διαδρομές, η οποία του προσθέτει έξτρα απόσταση από το έδαφος, φτάνοντας τα 343 χιλιοστά μπροστά και 279 χιλιοστά πίσω. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες που συμβάλλουν στη βελτίωση των γωνιών προσέγγισης και διαφυγής. Η πιο αξιοσημείωτη αναβάθμιση είναι οι τροχοί 18 ιντσών που είναι τυλιγμένοι σε ελαστικά Nitto Ridge Grappler 37 ιντσών.

Καμπίνα με 2+3 καθίσματα Recaro

Η Ford δεν κυκλοφόρησε πολλές πληροφορίες για την καμπίνα, αλλά διαθέτει μπροστά και πίσω 2+3 καθίσματα Recaro Sportster ORV με ζώνες ασφαλείας έξι σημείων. Από τις εικόνες μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια μπάρα ασφαλείας πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, αλλά και ένα μεταλλικό ραβδί, κάθετα τοποθετημένο στα δεξιά του οδηγού, που είναι το χειρόφρενο.

Ηλεκτρικό με 588 ίππους και δύο μοτέρ

Το Ford F-150 Lightning Switchgear Concept δεν αλλάζει κάτι στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, συνεχίζοντας να κινείται με αυτό του τυπικού μοντέλου παραγωγής F-150 Lightning. Αυτό σημαίνει πως μία μπαταρία 131 kWh, τροφοδοτεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύ 588 ίππων και 1.050 Nm ροπής και φυσικά τετρακίνηση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις