Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Ντεμπούτο για το Lexus LBX Morizo RR με 305 άλογα
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το Lexus LBX Morizo RR με 305 άλογα

18/7/2024

Η κορυφαία έκδοση του μικρού ιαπωνικού premium SUV.
Σπορ εμφάνιση με νέα χαρακτηριστικά.
Ισχύ 305 άλογα από τον κινητήρα του Toyota GR Yaris.
Ξεκίνησαν οι πωλήσεις στην Ιαπωνία.

Η κορυφαία έκδοση του μικρού ιαπωνικού premium SUV

Πρεμιέρα έκανε στην Ιαπωνία το νέο Lexus LBX Morizo ​​RR, αποτελώντας ουσιαστικά την κορυφαία έκδοση της γκάμας του μικρού premium SUV. To «καυτό» μικρό SUV εξοπλίζεται με τον κινητήρα του GR Yaris, που είναι ρυθμισμένος να προσφέρει 305 άλογα, ενώ φέρει αλλαγές στην εμφάνιση και στην καμπίνα.

Σπορ εμφάνιση με νέα χαρακτηριστικά

Στο Lexus LBX Morizo ​​RR ο επανσχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας έχει τώρα μεγαλύτερους αεραγωγούς, ενώ στο πλάι, τα φτερά και τα μαρσπιέ είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Οι ζάντες έχουν μέγεθος 19 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος ο μικρός αεροδυναμικός διαχύτης είναι πλαισιωμένος από τις δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.

Σπορ καμπίνα με κόκκινες ραφές

Στο εσωτερικό, το LBX Morizo ​​RR εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα για καλύτερη στήριξη του σώματος. Τα αλουμινένια πεντάλ είναι επίσης στάνταρ, ενώ υπάρχουν και χαρακτηριστικά από Alcantara συνδυαστικά με κόκκινες ραφές.

Ισχύ 305 άλογα από τον κινητήρα του Toyota GR Yaris

Το Lexus LBX Morizo RR εξοπλίζεται με τον 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λτ, όπως το Toyota GR Yaris. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση είναι ρυθμισμένος για να προσφέρει 305 άλογα και 400 Nm ροπής. Το μοτέρ μπορεί να συνδυαστεί είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή με αυτόματο οκτώ σχέσεων. Ανεξάρτητα από την επιλογή κιβωτίου, η ισχύς διοχετεύεται και στους τέσσερις τροχούς. Σύμφωνα με τη Lexus, το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 5,2 δευτερόλεπτα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις