Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Ντεμπούτο για το νέο MINI Cooper S John Cooper Works
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το νέο MINI Cooper S John Cooper Works

25/7/2024

H σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες.
Highlight της καμπίνας η στρογγυλή οθόνη.
Με 204 άλογα και 300 Nm ροπής.
0-100 χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα.

Σχεδίαση εμπνευσμένη από τους αγώνες

Ντεμπούτο στην έκδοση John Cooper Works (JCW) έκανε το ΜΙΝΙ  Cooper S ακολουθώντας το 3θυρο και το 5θυρο μοντέλο που έκαναν ντεμπούτο πριν από λίγους μήνες.

Σχεδιαστικά το νέο ΜΙΝΙ Cooper S John Cooper Works δίνει έμφαση στο σπορ στοιχείο. Η οκταγωνική μάσκα είναι βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ενώ το μοντέλο φέρει ανάγλυφο το λογότυπο John Cooper Works για να ξεχωρίζει από τις άλλες εκδόσεις. Το μοντέλο εξοπλίζεται με αεροδυναμικούς διαχύτες εμπρός και πίσω, αλλά και με δαγκάνες φρένων, οι οποίες κοσμούνται από το σήμα JCW σε συνδυασμό με αποκλειστικές ζάντες 17 και 18 ιντσών. Κλείνοντας με το εξωτερικό δε θα πρέπει να ξεχάσουμε τη διχρωμία στην εμφάνιση με την οροφή να έρχεται σε μαύρο χρώμα.

Highlight της καμπίνας η στρογγυλή οθόνη

Στην καμπίνα τα σπορ στοιχεία συνεχίζονται με τα καθίσματα JCW για τον οδηγό και τον συνοδηγό, όντας επενδυμένα από μαύρο συνθετικό δέρμα, αλλά και με ένα πολύχρωμο πλεκτό υλικό στην περιοχή των ώμων αλλά και κόκκινες ραφές. Πλεκτή εμφάνιση έχει και η επένδυση στο ταμπλό με ένα ειδικό για την έκδοση μαύρο και κόκκινο μοτίβο σε στυλ καρό σημαίας. Η στρογγυλή οθόνη OLED με διάμετρο 240 χιλιοστά συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το όχημα, ενώ παράλληλα αποτελεί το highlight του εσωτερικού. Τέλος, πολλές είναι και οι τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού και ασφάλειας, μέσω των οποίων αυξάνεται το τεχνολογικό υπόβαθρο του μοντέλου.

2λιτρο με 204 άλογα

Το ΜΙΝΙ Cooper S JCW, λαμβάνει ισχύ από τον twin-turbo 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 204 άλογα και 300 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ σύμφωνα με τη μάρκα το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα γίνεται μέσα σε 6,6 δευτερόλεπτα. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις