Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Παρουσιάστηκε το νέο VW Tiguan Allspace

Διαβάστηκε από 49723 αναγνώστες - 15/5/2021

Η VW παρουσίασε το νέο Tiguan Allspace, τη μακρύτερη έκδοση του δημοφιλούς SUV, η οποία διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση, αναβαθμισμένο τεχνολογικά εσωτερικό και χώρο για 7 επιβάτες. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο δίλιτρος κινητήρας 244 ίππων.

Η VW ανανέωσε το Tiguan Allspace, που είναι η έκδοση του δημοφιλούς SUV με μακρύτερο μεταξόνιο και 7 θέσεις, χάρη στην 3η σειρά καθισμάτων που διαθέτει.

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο αποκτά τα χαρακτηριστικά του απλού, «κοντύτερου» αδελφού του. Στο εμπρός μέρος, την προσοχή μας τραβούν τα νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι LED, ενώ προαιρετικά μπορούν να διατεθούν με τεχνολογία matrix LED. Όπως συμβαίνει και με το νέο VW Golf, η εμπρόσθια γρίλια μπορεί να φωτίζεται, ενώνοντας έτσι τα 2 φανάρια μεταξύ τους και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Χαμηλότερα, ο σχεδιασμός του προφυλακτήρα προσδίδει στο νέο Tiguan Allspace έντονο δυναμισμό.



Το πίσω μέρος του οχήματος είναι επίσης αναβαθμισμένο, με νέα φώτα, ενώ το λογότυπο του μοντέλου έχει μετακομίσει στο κέντρο, κάτω από το έμβλημα της VW. Παράλληλα, η εταιρεία εξοπλίζει το αυτοκίνητο με έκδοση R-Line, η οποία διαθέτει πιο sport προφυλακτήρες, με μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Η χρωματική παλέτα του οχήματος εμπλουτίζεται με 2 νέες επιλογές, την λευκή Oryx White και την κόκκινη Kings Red Metallic, κάνοντας τις συνολικές διαθέσιμες αποχρώσεις 8. Η γκάμα των τροχών περιλαμβάνει ζάντες από 17 έως 20 ιντσών.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις