Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανανεωμένο τεχνολογικά εσωτερικό

Διαβάστηκε από 49726 αναγνώστες - 15/5/2021

Περνώντας στο εσωτερικό του νέου VW Tiguan Allspace, παρατηρούμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και μπορεί να αναβαθμιστεί σε μεγαλύτερο, 10,25 ιντσών. Το τιμόνι, όπως και το ταμπλό, διαθέτει πλήκτρα αφής, τα οποία έχουν απτική ανάδραση προκειμένου να γίνει αντιληπτό από τον οδηγό ότι τα πάτησε, και δίνουν αέρα πολυτέλειας και τεχνολογίας στην καμπίνα.
Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με το σύστημα infotainment MIB3, που υποστηρίζει επαγωγική φόρτιση καθώς και ασύρματη σύνδεση συσκευών.

Η βασική έκδοση του μοντέλου διαθέτει υφασμάτινες επενδύσεις, ενώ τα εμπρόσθια καθίσματα είναι θερμαινόμενα. Στην κορυφαία έκδοση, με δερμάτινες ταπετσαρίες, αυτά θα παρέχουν και ψύξη. Εκτός αυτού, το τιμόνι μπορεί να είναι προαιρετικά θερμαινόμενο. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 1.920 λίτρα, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και 3η σειρά καθισμάτων, κάνοντας το αυτοκίνητο 7θέσιο.



Το ανανεωμένο VW Tiguan Allspace είναι standard εξοπλισμένο με συστήματα ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων, που περιλαμβάνουν προσαρμοστικό cruise control, αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, online υπηρεσίες, τιμόνι πολλαπλών λειτουργειών και light assist, που βελτιώνει την ορατότητα στις νυχτερινές διαδρομές.

Όσον αφορά τους κινητήρες, το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο με 2 μοτέρ βενζίνης και 1 diesel. Αρχικά βρίσκουμε τον βενζινοκινητήρα 1500cc με ισχύ 149 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή 7-τάχυτο DSG. Πιο ψηλά υπάρχει ο δίλιτρος τετρακύλινδρος, με απόδοση 190 ή 244 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται μόνο με DSG κιβώτιο και τετρακίνηση. Τέλος, ο πετρελαιοκινητήρας 2000cc μπορεί να αποδίδει 149 ή 200PS. Το μακρύτερο Tiguan δεν θα προσφέρεται στην ισχυρότερη, R έκδοση.

Αναμένουμε να μάθουμε επίσημες πληροφορίες σχετικά με το κόστος απόκτησης, καθώς και με το πότε θα δούμε το VW Tiguan Allspace στην ευρωπαϊκή αγορά.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει