Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Panamera GTS με 500 ίππους
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Panamera GTS με 500 ίππους

19/7/2024

Με V8 μοτέρ χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση.
500 άλογα ισχύς.
Χαμηλωμένη αερανάρτηση.
Σπορ καμπίνα με ανθρακονήματα.

Με V8 μοτέρ χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση

Πρεμιέρα έκανε η νέα Porsche Panamera GTS, ακολουθώντας αυτή της Turbo S E-Hybrid που είδαμε νωρίτερα.

Η Porsche Panamera GTS εξοπλίζεται με ένα twin-turbo 4,0 λίτρων V8 κινητήρα, ο οποίος  προσφέρει 500 άλογα, δηλαδή, 20 περισσότερα άλογα από το προηγούμενο μοντέλο. Οι Γερμανοί αναφέρουν πως η νέα Panamera GTS θα επιταχύνει από 0-100 χλμ./ ώρα σε 3.8 δευτερόλεπτα, ενώ θα αγγίζει τα 302χλμ./ώρα σε τελική ταχύτητα.

Χαμηλωμένη αερανάρτηση

Θέλοντας να αυξήσουν την οδηγική απόλαυση της Panamera GTS, οι μηχανικοί της Porsche προχώρησαν στην αναβάθμιση της ανάρτησης. Η στάνταρ αερανάρτηση κατέβηκε κατά 10 χιλιοστά σε σύγκριση με την τυπική Panamera, ενώ ενισχυμένες είναι και οι αντιστρεπτικές ράβδοι και πιο σκληρά τα ελατήρια. Η Panamera GTS λαμβάνει επίσης το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης PTV Plus.       

Σπορ καμπίνα με ανθρακονήματα

Εξωτερικά, η Porsche Panamera GTS φέρει μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά, μαύρα GTS λογότυπα και ζάντες 21 ιντσών, οι οποίες μας αφήνουν να δούμε τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Η Porsche διαθέτει δύο επιλογές για την σπορ καμπίνα της Panamera GTS, τις Carmine Red και Slate Grey Neo. Τέλος, η καμπίνα μπορεί να διακοσμηθεί και με ανθρακονήματα χάρη στο προαιρετικό πακέτο Matte Carbon Fiber.

Το φθινόπωρο τα πρώτα μοντέλα

H Porsche ήδη δέχεται παραγγελίες για τη νέα Panamera GTS, με τις παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για μέσα στο φθινόπωρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις