Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για το νέο Infiniti QX80 με 456 άλογα!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το νέο Infiniti QX80 με 456 άλογα!

21/3/2024

Λεπτά LED φώτα και τετραγωνισμένη σχεδίαση.
Καμπίνα με τρεις οθόνες και τρεις σειρές καθισμάτων.
Με V6 3,5 λίτρων twin-turbo κινητήρα και 456 άλογα.
Από το καλοκαίρι στις αγορές.

Ντεμπούτο για το premium SUV

Το νέο Infiniti QX80 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του. Η premium μάρκα της Nissan, εξοπλίζει το εντυπωσιακό SUV με έναν V6 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 456 ίππων, αλλά και με μία hi-tech καμπίνα στην οποία φιλοξενούνται τρεις σειρές καθισμάτων.

Λεπτά LED φώτα και τετραγωνισμένη σχεδίαση

Στο εξωτερικό μέρος, το νέο Infiniti QX80 φέρει τη γνωστή γρίλια της Infiniti πλαισιωμένη από διαιρούμενα LED φωτιστικά σώματα. Στο πλαϊνό μέρος οι χωνευτές λαβές των θυρών και οι αεραγωγοί των μπροστινών φτερών είναι στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Τέλος, στο πίσω μέρος, μία LED μπάρα έχει τον ρόλο των φωτιστικών σωμάτων καλύπτοντας όλο το πλάτος.

Καμπίνα με τρεις οθόνες και τρεις σειρές καθισμάτων

Στην καμπίνα του νέου Infiniti QX80 ξεχωρίζουν οι δύο οθόνες 14,3 ιντσών. Μία τρίτη οθόνη είναι εγκατεστημένη στην κεντρική κονσόλα και παρέχει πρόσβαση μεταξύ άλλων στις ρυθμίσεις κλιματισμού και άλλες λειτουργίες. Το σύστημα infotainment διαθέτει ενσωματωμένο το Google, παρέχοντας δηλαδή στον οδηγό όλες τις εφαρμογές όπως Χάρτες Google, Google Assistant και Google Play store. Αναφορικά με τα καθίσματα να πούμε πως και αυτά της τρίτης σειράς θα μπορούν να θερμαίνονται. Φυσικά πολλά είναι τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού χάρη στη σουίτα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot 1.1 και 2.1, ανάλογα με το εξοπλιστικό επίπεδο.   

Με V6 3,5 λίτρων twin-turbo κινητήρα και 456 άλογα

Στο μηχανοστάσιο, ο V8 κινητήρας των 5,6 λίτρων έχει αντικατασταθεί από έναν V6 3,5 λίτρων twin-turbo. Το μοτέρ αποδίδει 456 άλογα και 699 Nm ροπής. Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή καθώς το κιβώτιο επτά ταχυτήτων έχει αντικατασταθεί από ένα νέο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Το νέο Infiniti QX80 θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ θα μπορεί να εξοπλιστεί και με αερανάρτηση που μπορεί να χαμηλώσει το όχημα κατά 71 χλστ. ή να το ανυψώνει κατά 61 χλστ. για εκτός δρόμου διαδρομές.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις