Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Πρεμιέρα για το πανίσχυρο Land Rover Defender Octa με 635 άλογα
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το πανίσχυρο Land Rover Defender Octa με 635 άλογα

3/7/2024

Με 635 ίππους και 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δλ.
Αναβαθμισμένα φρένα και ανάρτηση.
Ψηλότερο και φαρδύτερο από το τυπικό Defender.
Ανθεκτικές ταπετσαρίες στο εσωτερικό.

Με 635 ίππους και 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δλ.

Η Land Rover προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του ισχυρότερο Defender που έχει κατασκευάσει ποτέ. Ο λόγος για το Land Rover Defender Octa, το οποίο ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται ως το πιο ικανό Defender στο off-roading.

Το νέο Land Rover Defender Octa εξοπλίζεται με έναν twin-turbo ήπια υβριδικό κινητήρα βενζίνης V8 4,4 λίτρων με ισχύ 635 ίππων και 750 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων που διοχετεύει την κίνηση και στους τροχούς. Η Land Rover αναφέρει πως το Octa θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 249 χλμ./ώρα.

Αναβαθμισμένα φρένα και ανάρτηση

Εκτός από την επιπλέον ισχύ μηχανικοί της βρετανικής φίρμας αναθεώρησαν επίσης την ανάρτηση, προσφέροντάς στο Land Rover Defender Octa το σύστημα 6D Dynamics, προχωρώντας παράλληλα σε εκτεταμένες αλλαγές υλικού και γεωμετρίας. Τα αναθεωρημένα εξαρτήματα της ανάρτησης περιλαμβάνουν μακρύτερα και σκληρότερα ψαλίδια και ενεργά αμορτισέρ. Το Defender Octa βρίσκεται 28 χιλιοστά ψηλότερα από το τυπικό Defender, ενώ είναι και κατά 68 χιλιοστά πιο φαρδύ. Κάτω από τους εκτεταμένους θόλους των τροχών δεσπόζουν ζάντες 22 ιντσών τυλιγμένες με ελαστικά all-season. Αναβαθμισμένα μπροστινά δισκόφρενα 400 χιλιοστών με δαγκάνες της Brembo, είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά του Land Rover Defender Octa.

Ψηλότερο και φαρδύτερο από το τυπικό Defender

Στο εξωτερικό μέρος υπάρχουν επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες που βελτιώνουν τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, ενώ η νέα σχεδίαση της μάσκας αυξάνει τη ροή αέρα κάτω από το καπό. Οι γάντζοι ανάκτησης μπροστά και πίσω είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά, την ώρα που το Land Rover Defender Octa έρχεται με έξτρα προστασία κάτω από το αμάξωμα για να προφυλάσσεται ακόμα περισσότερο στο σκληρό off-roading.

Ανθεκτικές ταπετσαρίες στο εσωτερικό

Μπαίνοντας στην καμπίνα, το Defender Octa έχει νέα καθίσματα Performance με ενσωματωμένα προσκέφαλα, ενώ η εταιρεία προσφέρει την τεχνολογία ήχου Body and Soul Seat στο Defender για πρώτη φορά. Οι επιλογές στις ταπετσαρίες είναι δύο, αμφότερες από ανθεκτικά υλικά κα έρχονται σε χακί ή καφέ απόχρωση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις