Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες για το νέο MG ZS
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες για το νέο MG ZS

24/7/2024

Πρώτες εικόνες με καμουφλάζ για τη νέα γενιά του ZS.
Καμπίνα με νέα μεγάλη οθόνη αφής και τετραγωνισμένο τιμόνι.
Με μοτέρ βενζίνης, υβριδικό αλλά και ηλεκτρικό.

Πρώτες εικόνες με καμουφλάζ για τη νέα γενιά του ZS

Ένα δοκιμαστικό μοντέλο της νέας γενιάς του MG ZS εντοπίστηκε σταθμευμένο σε πάρκινγκ κατά τη διάρκεια δοκιμών και οι πρώτες εικόνες εξαπλώθηκαν σε χρόνο dt μέσω του διαδικτύου. Το νέο κινεζικό SUV εντοπίστηκε στην Αυστραλία καμουφλαρισμένο, έχοντας νέα σχεδίαση αλλά και μεγαλύτερη οθόνη αφής στην καμπίνα για το infotainment.

Φρέσκια σχεδίαση στη νέα του γενιά

Η σχεδίαση του νέου ZS είναι σύμφωνη με τα νεότερα SUV της MG, όπως το HS. Η μάσκα είναι επίπεδη και φαρδύτερη με στρογγυλεμένες άκρες, ενώ νέος είναι και ο μπροστινός προφυλακτήρας, όπως και οι προβολείς. Εικόνες από το πίσω μέρος δεν υπάρχουν αλλά γνωρίζουμε πως το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με νέα φώτα αλλά και διαφορετική σχεδίαση στην πίσω πόρτα, αλλά και στον προφυλακτήρα.

Καμπίνα με νέα μεγάλη οθόνη αφής και τετραγωνισμένο τιμόνι

Στην καμπίνα μπορούμε να διακρίνουμε ένα τετραγωνισμένο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, αλλά και ενσωματωμένα μπουτόν. Στο κέντρο του ταμπλό είναι τοποθετημένη μία μεγάλη οθόνη αφής, στο κάτω μέρος της οποίας έχει τοποθετηθεί μία σειρά από μπουτόν, ενώ ακριβώς από πάνω οι δύο κεντρικοί αεραγωγοί. Πίσω από το τιμόνι πιθανότατα έχουμε έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων, χωρίς όμως να μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά.

Με μοτέρ βενζίνης, υβριδικό αλλά και ηλεκτρικό

Για τα κινητήρια σύνολα δεν υπάρχουν πληροφορίες. Ανάλογα με την αγορά που θα διατίθεται περιμένουμε πως το νέο MG ZS θα διαθέτει επιλογές βενζίνης αλλά και υβριδικά σύνολα, όπως και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση χάρη στο ZS EV.
 
Πιθανότατα, το νέο ZS θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Αυστραλία και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι άλλες αγορές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις