autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Σε δοκιμές στο Ring το ανανεωμένο Kia Sportage
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε δοκιμές στο Ring το ανανεωμένο Kia Sportage

16/9/2024

Πιθανότατα εντός του 2024 το ντεμπούτο του.
Νέα φωτιστικά σώματα ημέρας και ανασχεδιασμένη γρίλια.
Περισσότερες τεχνολογίες στην καμπίνα.
Συνεχίζει με βενζίνη, diesel, υβριδικό και Plug-in υβριδικό.

Πιθανότατα εντός του 2024 το ντεμπούτο του

Στο τελικό στάδιο των δοκιμών εξέλιξης έχει μπει το ανανεωμένο Kia Sportage, με τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να το εντοπίζουν στο Nürburgring. Το πλήρες καμουφλάζ κρύβει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο η στιγμή που θα αφαιρεθεί λέγεται πως δε θα καθυστερήσει πολύ μιας και το ντεμπούτο του αναμένεται μέσα στο 2024.

Νέα φωτιστικά σώματα ημέρας και ανασχεδιασμένη γρίλια

Το πρωτότυπο του ανανεωμένου Kia Sportage που δοκιμάζεται στο Nürburgring διαθέτει νέους προβολείς, οι οποίοι έχουν νέα κάθετα τοποθετημένα LED φώτα ημέρας και όχι τα τύπου μπούμερανγκ που γνωρίζουμε από το τρέχον μοντέλο. Ανασχεδιασμένη είναι επίσης η γρίλια, ενώ στο πίσω μέρος παρατηρούμε ότι τα φώτα έχουν νέα υπογραφή.

Περισσότερες τεχνολογίες στην καμπίνα

Εικόνες από την καμπίνα δεν έχουν κυκλοφορήσει. Οι πληροφορίες όμως που έρχονται από το εξωτερικό αναφέρουν πως η κορεατική φίρμα θα προσφέρει περισσότερα στάνταρ τεχνολογικά χαρακτηριστικά στο μοντέλο. Από κει και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρχουν μεγαλύτερες οθόνες, αλλά και ανασχεδιασμένο ταμπλό.

Συνεχίζει με βενζίνη, diesel, υβριδικό και Plug-in υβριδικό

Κλείνοντας, σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων, αυτή θα μείνει ως έχει. Έτσι το κορεατικό οικογενειακό SUV θα συνεχίσει να προσφέρεται ως ήπια υβριδικό βενζίνης (160 ίππους) και diesel (136 ίππους), υβριδικό (210 ίππους) και υβριδικό plug-in (245 ίππους).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις