autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
To μικρομεσαίο Skywell Q έκανε το ντεμπούτο του στο Παρίσι
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To μικρομεσαίο Skywell Q έκανε το ντεμπούτο του στο Παρίσι

16/10/2024

Υπόσχεται αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία για 482 χλμ.
Διαθέτει μεγάλη ηλιοροφή και μινιμαλιστικό εσωτερικό
Δεν είναι γνωστό σε ποιές χώρες θα διατεθεί

Υπόσχεται αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία για 482 χλμ.

Η κινέζικη εταιρεία Skywell παρουσίασε στην έκθεση του Παρισιού, το νέο ηλεκτρικό μικρομεσαίο μοντέλο της, που θα πάρει το όνομα Q. Σύμφωνα με τους Κινέζους, αυτό διατίθεται σε δύο επιλογές μπαταριών, με τη μεγαλύτερη να υπόσχεται αυτονομία για 482 χλμ, ενώ μπορεί να φορτίζει από 10 έως 80% μέσα σε είκοσι λεπτά. Τέλος, σύμφωνα με μετρήσεις της μάρκας μπορεί να φτάσει τα 0 – 100 χλμ./ώρα μέσα σε 3,9 δευτερόλεπτα, χάρη στο ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων (150 kW) με το οποίο εξοπλίζεται.

Διαθέτει μεγάλη ηλιοροφή και μινιμαλιστικό εσωτερικό

Στο εσωτερικό το Skywell Q είναι αρκετά μινιμαλιστικό, αφού δεν διαθέτει  πίνακα οργάνων ή φυσικά κουμπιά.  Οι περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου μπορούν να ρυθμιστούν και να ελεγχθούν μέσα από την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 15,6 ιντσών, ενώ το νέο ηλεκτρικό της Skywell διαθέτει επίσης ηχοσύστημα Metz 8 ηχείων, κάμερα παρκαρίσματος 360 μοιρών και ασύρματους φορτιστές.

Όσον αφορά το εξωτερικό, το Skywell Q είναι επιθετικά σχεδιασμένο, με στόχο τον όσο το δυνατόν μικρότερο αεροδυναμικό συντελεστή, ενώ τόσο το μπροστά όσο και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου διαθέτει μεγάλη LED μπάρα ως φωτιστικά σώματα. Τέλος διαθέτει μεγάλη ηλιοροφή, επιτρέποντας στο φως του ήλιου να περάσει στην καμπίνα, ενώ παράλληλα προσφέρει απεριόριστη θέα στους επιβάτες και μεγάλες ζάντες 18 ιντσών

Δεν είναι γνωστό σε ποιές χώρες θα διατεθεί

Η μάρκα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις τιμές του Skywell Q, ούτε και τις χώρες στις οποίες θα διατεθεί. Το μόνο σίγουρο είναι, οτι κάθε αγορά ενός Q συνοδεύεται από 7 χρόνια εγγύησης ή 160.000 χιλιομέτρων, ενώ η μπαταρία του εγγυάται για 250.000 χλμ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις