Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο Fiat Grande Panda εντοπίστηκε με λευκές σιδερένιες ζάντες
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Fiat Grande Panda εντοπίστηκε με λευκές σιδερένιες ζάντες

28/6/2024

Εμφανίστηκε στο Τορίνο, στην εξοπλιστική έκδοση RED.
Βγάζουν μάτι οι λευκές σπορ ζάντες.
Θα προσφερθεί ήπια υβριδικό και αμιγώς ηλεκτρικό.
Ντεμπούτο στις 11 Ιουλίου.

Εμφανίστηκε στο Τορίνο, στην εξοπλιστική έκδοση RED

Πριν από λίγες ημέρες η Fiat αποκάλυψε το νέο Grande Panda, αλλά σήμερα το μοντέλο εντοπίστηκε στους δρόμους της Ιταλίας, στην έκδοση RED που δεν έχουμε δει ακόμη και φυσικά οι εικόνες και τα βίντεο κατέκλισαν τα social media. Παράλληλα, μαζί με το Grande Panda RED, πήραμε και μία γεύση από το εσωτερικό του νέου μοντέλου.

Βγάζουν μάτι οι λευκές σπορ ζάντες

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ της κορυφαίας εξοπλιστικής έκδοσης και του μοντέλου στις περισσότερες εικόνες, το οποίο πρόκειται για το Fiat Grande Panda στην έκδοση RED. Διαθέτει κλασικές σπορ σιδερένιες ζάντες, που θυμίζουν το αρχικό Panda και μία έντονα κόκκινη βαφή. Οι εντυπωσιακοί προβολείς και τα πίσω φώτα LED είναι επίσης παρόντα, σε αντίθεση με τις ράγες οροφής, που είδαμε στο μοντέλο της παρουσίασης.

Με οβάλ σχεδίαση το ταμπλό - Δύο οθόνες σε ένα πλαίσιο

Από κει και πέρα, εκτός του Grande Panda RED πήραμε και μία «γεύση» από την καμπίνα του ιταλικού αυτοκινήτου, αλλά πιθανότατα στην ανώτερη εξοπλιστικά έκδοση. Βλέπουμε πως το νέο Grande Panda υιοθετεί ένα ταμπλό με οβάλ σχεδίαση και μία οθόνη αφής τύπου τάμπλετ για το infotainment, που συνδέεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων σε ενιαίο πλαίσιο. Οι αεραγωγοί στα άκρα είναι ορθογώνιοι, στοιχείο που ενώνεται με την εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου.

Θα προσφερθεί ήπια υβριδικό και αμιγώς ηλεκτρικό

Η Fiat δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα τις τεχνικές προδιαγραφές του Grande Panda εκτός ότι θα πωλείται ως ήπια υβριδικό και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ήπια υβριδική έκδοση 48βολτ θα βρίσκεται ο τρικύλινδρος turbo-βενζινοκινητήρας 1.2 λτρ. PureTech συνδυαστικά με το 6τάχυτο e-DCS6 κιβώτιο, που ενσωματώνει ηλεκτρικό μοτέρ. Το  100% ηλεκτρικό, Grande Panda, θα υιοθετήσει την ονομασία Grande Panda Ε. Θα χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα 113 ίππων που θα αντλεί ενέργεια από μπαταρία λιθίου 44 kWh για αυτονομία 320 χιλιόμετρα. Το ηλεκτρικό Grande Panda Ε θα είναι διαθέσιμο εξαρχής, αλλά στη συνέχεια θα αποκτήσει και μία ακόμα έκδοση, που θα βρεθεί στη βάση της ηλεκτρικής γκάμας. Αυτή θα έχει ισχύ περίπου 80 ίππους, μπαταρία περίπου 30-35 kWh και αυτονομία περί τα 200 χιλιόμετρα. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις