autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Toyota: Βελτιώσεις στο GR86 και νέα έκδοση Ridge Green!
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota: Βελτιώσεις στο GR86 και νέα έκδοση Ridge Green!

12/7/2024

Αναβάθμισε το GR86 η Toyota.
Βελτιώσεις σε αμορτισέρ, τιμόνι και άλλα, για έξτρα οδηγική απόλαυση.
Ντεμπούτο για το νέο GR86 Ridge Green Limited των 200 μοντέλων.

Αναβάθμισε το GR86 η Toyota

Η Toyota αναβάθμισε το GR86 και ταυτόχρονα παρουσίασε τη νέα, περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση Ridge Green Limited. Οι αναβαθμίσεις αλλά και η ειδική έκδοση αφορούν την αγορά της Ιαπωνίας, αλλά δεν αποκλείεται μελλοντικά οι ίδιες αναβαθμίσεις να μεταφερθούν και στα μοντέλα των άλλων αγορών.

Βελτιώσεις σε αμορτισέρ, τιμόνι και άλλα για έξτρα οδηγική απόλαυση

Οι άνθρωποι της μάρκας βελτίωσαν τα αμορτισέρ και το ηλεκτρικό τιμόνι, ενώ όσα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ο έλεγχος ροπής του κινητήρα έχει ενημερωθεί για να διευκολύνει για να διευκολύνει το ξεπέταγμα στην εκκίνηση. Παράλληλα, το πεντάλ γκαζιού παρέχει πιο άμεση απόκριση. Για το GR86 με αυτόματο κιβώτιο, η Toyota αναφέρει πως το εύρος ανοχής στροφών του κινητήρα κατά το κατέβασμα των σχέσεων έχει διευρυνθεί για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ροπή. Από κει και πέρα, το GR86 εξοπλίστηκε με νέα φώτα ημέρας, ενώ το σύστημα προειδοποίησης πίεσης ελαστικών είναι και αυτό μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

Ντεμπούτο για το νέο GR86 Ridge Green Limited των 200 μοντέλων

Παράλληλα, η Toyota παρουσίασε τη νέα ειδική έκδοση Ridge Green Limited, στην οποία θα κατασκευαστούν μόνο 200 αυτοκίνητα. Η νέα έκδοση πήρε το όνομά της από τη πράσινη βαφή του αμαξώματος και συνοδεύεται από χάλκινους τροχούς 18 ιντσών, φρένα Brembo και αμορτισέρ Sachs. Στο εσωτερικό, το GR86 Ridge Green Limited λαμβάνει αποκλειστική μαύρη ταπετσαρία με καφέ λεπτομέρειες.   

Η Toyota αποφάσισε να πουλήσει το GR86 Ridge Green Limited μέσω κλήρωσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα εκφράσουν την επιθυμία τους για την απόκτησή του μέχρι τις 28 Ιουλίου και όσοι κληρωθούν θα παραλάβουν το αυτοκίνητο κατά τον Οκτώβρη!

Από 20.300 ευρώ το αναβαθμισμένο GR86

Κλείνοντας, σε ότι αφορά το κόστος, το αναβαθμισμένο GR86 κοστίζει στην Ιαπωνία από 3.518.000 γιεν, δηλαδή περίπου 20.300 ευρώ. Το GR86 Ridge Green Limited κοστίζει από 3.897.000 γιεν, δηλαδή περίπου 22.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις