Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Κάθε μοντέλο συνοδεύεται από τριπλή εγγύηση για να είστε πάντα καλυμμένοι

    Διαβάστηκε από 64040 αναγνώστες - 12/11/2019

    Η σιγουριά για την κατάσταση των αυτοκινήτων που στελεχώνουν το πρόγραμμα  Audi approved :plus μετατρέπεται σε εγγύηση και μάλιστα με τριπλή σημασία. Η αγορά ενός μοντέλου είναι η αρχή μίας σχέσης εμπιστοσύνης.

    Εγγύηση καλής λειτουργίας
    Στην Audi η σχέση με τον πελάτη δεν τελειώνει με την αγορά ενός μοντέλου. Η αφοσίωση της premium εταιρίας στην ποιότητα και την ασφάλεια προστατεύει την επένδυση σας μέσω της εγγύησης καλής λειτουργίας. Έτσι, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει - Platinum, Gold ή Silver - καλύπτεται από το αντίστοιχο πρόγραμμα εγγύησης καλής λειτουργίας, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε το νέο σας Audi χωρίς την παραμικρή έγνοια. Με αυτό το πρόγραμμα, δεν έχετε να αγχωθείτε για οποιοδήποτε θέμα προκύψει σε κιβώτιο ταχυτήτων, μετάδοση κίνησης, υγρά, ηλεκτρικά μέρη, σύστημα καυσίμου και σύστημα πέδησης για την χρονική διάρκεια 12 μηνών ή 20.000χλμ. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης της συγκεκριμένης εγγύησης από 6 έως και 12 μήνες, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο σας.

    Εγγύηση κινητικότητας
    Όλα τα αυτοκίνητα που ανήκουν στο πρόγραμμα Audi approved :plus καλύπτονται με εγγύηση κινητικότητας, που σας εξασφαλίζει σε περίπτωση που το όχημα ακινητοποιηθεί για οποιονδήποτε λόγο (ακόμα και κλοπή). Μέσα σε ελάχιστη ώρα, όπου και αν βρίσκεστε, καταφθάνει συνεργείο βοήθειας με όχημα είτε επισκευής, είτε αντικατάστασης εφόσον το αυτοκίνητο χρειάζεται μεταφορά σε συνεργείο.  Η συγκεκριμένη υπηρεσία ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς του νέου Audi approved :plus αυτοκινήτου σας και παρέχει κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Με άλλα λόγια, ότι και αν σας τύχει στον δρόμο, η Audi σας καλύπτει.



    Εγγύηση ικανοποίησης
    Εάν για οποιοδήποτε λόγο εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς του νέου Audi approved :plus αυτοκινήτου σας, διαπιστώσετε ότι αυτό δεν ικανοποιεί πλήρως τις προσδοκίες σας, έχετε την δυνατότητα να το επιστρέψετε και να το ανταλλάξετε με ένα άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και πάλι να βγείτε κερδισμένοι.
     


    Δείτε εδώ και τα 125 μεταχειρισμένα Audi του προγράμματος, συνοδευόμενα με τριπλή εγγύηση!