Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Ασφαλίστε το αυτοκίνητο σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

    Διαβάστηκε από 64007 αναγνώστες - 12/11/2019

    Η καλύτερη δυνατή ασφαλιστική κάλυψη με το χαμηλότερο κόστος, είναι γεγονός. Η Audi σε συνεργασία με την Audi Financial Services δημιούργησε  ασφαλιστικά προγράμματα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές για να επιλέξετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας για όλη τη διάρκεια του δανείου σας και να το συμπεριλάβετε στον διακανονισμό.

    Auto Protection Basic: Αποτελεί την βασική αλλά και πλήρως ολοκληρωμένη πρόταση που σας θωρακίζει απέναντι στους πιο συχνούς κινδύνους που αντιμετωπίζει ο μέσος οδηγός. Καλύπτει τόσο το όχημα όσο και τον ίδιο τον οδηγό και μεταξύ άλλων περιέχει: αστική ευθύνη, οδική βοήθεια από ατύχημα, αστική ευθύνη εντός πορθμείου, ιατρική υποστήριξη, αστική ευθύνη ρυμουλκούμενου, προσωπικό ατύχημα οδηγού/ιδιοκτήτη, ζημιές από ανασφάλιστο όχημα και νομική προστασία. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε τόσο την θραύση κρυστάλλων, όσο και την οδική βοήθεια από βλάβη.



    Auto Protection: Το συγκεκριμένο ασφαλιστικό πακέτο αναλαμβάνει την κάλυψη από πιο ιδιαίτερους κινδύνους όπως οι κλοπές και οι τρομοκρατικές ενέργειες, θωρακίζοντας όλες τις πιθανές περιπτώσεις πελατών με αυξημένες ανάγκες για ασφάλεια αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει: αστική ευθύνη, οδική βοήθεια από ατύχημα, αστική ευθύνη εντός πορθμείου, ιατρική υποστήριξη, αστική ευθύνη ρυμουλκούμενου, προσωπικό ατύχημα οδηγού / ιδιοκτήτη, προστασία αποπληρωμής δανείου / ατύχημα ιδιοκτήτη,  ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, πυρός / τρομοκρατικές ενέργειες, αστική ευθύνη από μετάδοση πυρός, πυρκαγιά από στάσεις- απεργίες, ολική κλοπή, εγγύηση αξίας και αυτοκίνητο αντικατάστασης σε κλοπή. Μπορείτε φυσικά να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο τη λίστα προσθέτοντας θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια (βλάβη), νομική προστασία, φυσικά φαινόμενα (εξαιρείται το χαλάζι), φυσικά φαινόμενα με χαλάζι και μερική κλοπή.
     

    Δείτε εδώ και τα 125 μεταχειρισμένα Audi του προγράμματος, συνοδευόμενα με τριπλή εγγύηση!