Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Qashqai diesel 2013-2021. Πόσο αξίζει ως μεταχειρισμένο;
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai diesel 2013-2021. Πόσο αξίζει ως μεταχειρισμένο;

Διαβάστηκε από 9115 αναγνώστες - 9/12/2022

Πόσο καλό είναι το προηγούμενο Nissan Qashqai για αγορά μεταχειρισμένου; Βάζουμε στο «μικροσκόπιο» τις δημοφιλείς diesel εκδόσεις του Qashqai που κυκλοφόρησε μεταξύ 2013-2021 και αναλύουμε τις ζημιές, τις φθορές, καθώς και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του μοντέλου.

Πόσο καλό είναι το Nissan Qashqai χρονολογίας 2013-2021;

Το Nissan Qashqai είναι το αυτοκίνητο που ίδρυσε την κατηγορία των μικρομεσαίων SUV πριν από 16 χρόνια, και πλέον βρίσκεται στην τρίτη γενιά του. Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω και ας δούμε πόσο καλό είναι το προηγούμενο Nissan Qasqai ως μεταχειρισμένο.

Με τα παλαιότερα μοντέλα να είναι έτοιμα να «κλείσουν» μια δεκαετία σε κυκλοφορία, πώς αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου; Τι προβλήματα παρουσιάζουν, και ποιες είναι οι τυπικές φθορές που θα πρέπει να αναμένουμε να βρούμε; Αναλύουμε ένα diesel Nissan Qashqai πενταετίας με 83.000 χλμ στο κοντέρ και σας έχουμε τις απαντήσεις.

Τι ζημιές παρουσιάζει το προηγούμενο Nissan Qashqai;




Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, έχουμε τη χαρά να αναφέρουμε πως δεν παρατηρείται ούτε ίχνος διαρροής υγρών και λιπαντικών. Καλό είναι να γνωρίζετε ωστόσο πως σε οχήματα με σχεδόν 100.000 χλμ τα αμορτισέρ ενδέχεται να χρίζουν αλλαγής, κάτι που ισχύει και για τους δίσκους των φρένων.

Σκουριά στο αμάξωμα δεν υπάρχει, παρόλα αυτά στο μοντέλο δοκιμής, που προέρχεται από τη Γερμανία, έχει οξειδωθεί αρκετά το σύστημα εξάτμισης. Αυτό βέβαια οφείλεται στο αλάτι που χρησιμοποιείται στους χιονισμένους δρόμους των βόρειων χωρών, λόγω του βαρύ χειμώνα.

Σελ.
2
Τι φθορές να περιμένω σε ένα Nissan Qashqai χρονολογίας 2013-2021;
Σελ.
3
Πόσο καίει το προηγούμενο Nissan Qashqai diesel;
Σελ.
4
Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Nissan Qashqai 2013-2021, και ποια τα ελαττώματά του;
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε