2 φωτογραφίες »

Opel Crossland: Μοντέρνο και ισχυρό

Διαβάστηκε από 27377 αναγνώστες - 10/9/2021

Με τιμή αγοράς 20.030 ευρώ, το ανανεωμένο Opel Crossland είναι πρακτικό, ευρύχωρο και ευέλικτο.

Kοινοποίησε το »


Εμφάνιση: Με πρόβολο που ξεχωρίζει
Εξωτερικά, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από το «Opel Vizor», ένα χαρακτηριστικό των νέων μοντέλων της οικογένειας Opel που δεσπόζει στον εμπρόσθιο πρόβολο και προσδίδει δυναμισμό, ο οποίος ενισχύεται από τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα, που αποτελούν οπτική συνέχεια της μαύρης μάσκας στο κέντρο.

Εσωτερικό: Πρακτικό και σύγχρονο
Το εσωτερικό του Opel Crossland διακατέχεται από πρακτικότητα και λιτό διάκοσμο. Η σύγχρονη τεχνολογία «συναντά» τον πολυμορφικό χαρακτήρα και τους «έξυπνους» χώρους, οι οποίοι διαθέτουν αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα. Η οθόνη του infotainment έχει διάσταση 7 ίντσες στη βασική έκδοση και είναι εύχρηστη.

Η δυναμική εμφάνιση του Crossland υποστηρίζεται από τον κινητήρα 130 ίππων

Η δυναμική εμφάνιση του Crossland υποστηρίζεται από τον κινητήρα 130 ίππων


Χώροι: Το συρόμενο πίσω κάθισμα χαρίζει ευελιξία
Η ευελιξία του εσωτερικού ενισχύεται από το συρόμενο πίσω κάθισμα που μπορεί να μετακινηθεί κατά 15 εκατοστά προς τα εμπρός, αυξάνοντας τον χώρο αποσκευών από τα 410 στα 520 λίτρα. Η διαιρούμενη σε αναλογία 40:60 πλάτη μπορεί να αναδιπλωθεί και να εκτοξεύσει το διαθέσιμο χώρο στα 1255 λίτρα. Το πλάτος της καμπίνας είναι 137 εκατοστά εμπρός και 133 εκατοστά πίσω.

Κινητήρας και επιδόσεις: 130 ίπποι και 0-100 χλμ/ώρα σε 10,1 δευτερόλεπτα
Το μικρό SUV με σήμα τον Κεραυνό διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,2 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η κατανάλωση είναι 6,5 λτ/100χλμ. Τα 100 χλμ από στάση «έρχονται» σε 10,1 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 201 χλμ/ώρα.

Στο δρόμο: Ικανό εντός και εκτός πόλης
Το Opel Crossland έχει πλέον αναβαθμισμένη ανάρτηση, και ως εκ τούτου παρουσιάζει μειωμένες κλίσεις στις στροφές και είναι πιο σταθερό στις απότομες αλλαγές πορείας. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις αλλά και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εκάστοτε οδηγού εντός και εκτός αστικού περιβάλλοντος.
 
Με ισχυρό κινητήρα 130 ίππων, δυναμική εμφάνιση και αυξημένη ευελιξία στο εσωτερικό, χάρη στο συρόμενο πίσω κάθισμα, το Opel Crossland είναι ένα ολοκληρωμένο και πρακτικό B-SUV αυτοκίνητο, το οποίο έχει ανανεωθεί τόσο στον τομέα της εμφάνισης, όσο και στην οδηγική συμπεριφορά.
 

Kοινοποίησε το »

FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford