2 φωτογραφίες »

Renault Captur: Κατάλληλο και για εκτός ασφάλτου

Διαβάστηκε από 27375 αναγνώστες - 10/9/2021

Η πρώτη γενιά του Renault Captur ήταν από τους πρώτους εκπροσώπους της κατηγορίας και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει στη βασική έκδοση turbo κινητήρα 90 ίππων και κοστίζει 19.130 ευρώ.

Kοινοποίησε το »


Εμφάνιση: Καλόγουστο και μυώδες
Εξωτερικά, το γαλλικό crossover έχει τα γνώριμα και καλόγουστα στοιχεία που διακατέχουν τα μοντέρνα μοντέλα της Renault. Τα φωτιστικά σώματα αποτελούν μία οπτική συνέχεια της κεντρικής μάσκας, και στο τελείωμά τους φιλοξενούνται τα κάθετα φώτα ημέρας με ιδιαίτερο σχεδιασμό. Παράλληλα, οι μυώδεις επιφάνειες προσδίδουν επιπλέον δυναμισμό στο αυτοκίνητο.

Εσωτερικό: Εργονομικό και προσεγμένο
Το εσωτερικό του Renault Captur είναι εργονομικό, με μαλακά πλαστικά και προσεγμένο φινίρισμα. Ένα από τα προτερήματα του μοντέλου είναι η πρακτικότητα, η οποία ενισχύεται από τις μεγάλες θήκες στις πόρτες, το κεντρικό υποβραχιόνιο που διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, καθώς και ένα μεγάλο συρτάρι εμπρός από το συνοδηγό.

Ήσυχη και ποιοτική κύληση είναι τα χαρακτηριστικά του Renault Captur

Ήσυχη και ποιοτική κύληση είναι τα χαρακτηριστικά του Renault Captur


Χώροι: Ανετοι για 4 ενήλικες, ευέλικτο πορτ-παγκάζ
Στο Captur φιλοξενούνται με άνεση 4 ενήλικες, αφού το διαθέσιμο πλάτος του εσωτερικού είναι 137 εκατοστά εμπρός και 133 εκατοστά πίσω, ενώ ο συνολικός αποθηκευτικός χώρος στην καμπίνα αγγίζει τα 27 λίτρα. Το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο, μία λειτουργία που συμβάλλει στην αύξηση του χώρου αποσκευών από 422 σε 536 λίτρα. Εκτός αυτού, το πορτ-μπαγκάζ διαθέτει διπλό πάτωμα.

Κινητήρας και επιδόσεις: Το μοτέρ 1 λίτρου έχει ισχύ 90 ίππους
Περνώντας στα μηχανικά μέρη, το αυτοκίνητο διαθέτει τον turbo τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 90 ίππους, συνεργάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων και έχει μέση κατανάλωση 6,5 λτ/100 χλμ. Όσον αφορά τις επιδόσεις από στάση, η διαδικασία 0-100 χλμ/ώρα ολοκληρώνεται σε 12,9 δευτερόλεπτα, και η τελική ταχύτητα είναι 173 χλμ/ώρα.

Στο δρόμο: Ποιοτική κύλιση και αυξημένη πρόσφυση
Το Renault Captur ξεχωρίζει για την ήσυχη και ποιοτική κύλιση. Η ανάρτηση είναι ελαφρώς σφικτή και προσφέρει αυξημένη πρόσφυση, μετριάζοντας τις κλίσεις του αμαξώματος. Οι ανωμαλίες του δρόμου αποσβένονται απροβλημάτιστα, ενώ η απόσταση από το έδαφος παρέχει σιγουριά σε διαδρομές εκτός ασφάλτου. Το όχημα ακινητοποιείται από τα 100 χλμ/ώρα σε απόσταση 36,4 μέτρων.
 
Η 2η γενιά του Captur έχει αρκετά προσόντα: Όμορφη σχεδίαση, εσωτερικό που ξεχωρίζει για την εργονομία, την πρακτικότητα και την πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, καθώς και ένα ευέλικτο πορτ-μπαγκάζ. Παράλληλα, το αυξημένο ύψος κάνει το αυτοκίνητο ικανό να κινείται σε διαδρομές εκτός ασφάλτου.
 

Kοινοποίησε το »

FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford