Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε Skoda Scala, με Mazda 3, VW Golf και Ford Focus

Διαβάστηκε από 75776 αναγνώστες - 5/10/2019

Σε αυτή τη μεγάλη μονομαχία με compact μοντέλα, υπάρχει ένας νέος που έχει το βλέμμα του ψηλά... Μπορεί ο νέος και ολόφρεσκος διεκδικητής να καταφέρει την κατάκτηση της κορυφής? Δείτε εδώ την αναλυτική σύγκριση.

Το όνομα Scala μπορεί να παραπέμπει στη διάσημη όπερα του Μιλάνου, όμως το ερώτημα είναι αν μπορεί να έχει μια επιβλητική παρουσία στην κατηγορία των compact. Πρόκειται ουσιαστικά για τον διάδοχο του ευρύχωρου, σε εμφάνιση και ποιότητα, Rapid. Όπως συμβαίνει πάντοτε με τους Τσέχους, είναι σύγχρονο, ουδέτερο και προσανατολισμένο στις ανάγκες του οδηγού. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο πάνω του είναι η γενναιόδωρη επιφάνεια τζαμιού στο πίσω μέρος του.

"Τέσσερις διαφορετικές σχολές, με διαφορετική φιλοσοφία και αισθητική, βγάζουν 1 νικητή..."


Είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MQBA0, ίδια με αυτή που χρησιμοποιεί και το VW Polo, αλλά στην περίπτωση του έχει δεχθεί τροποποιήσεις. Το συνολικό μήκος φτάνει τα 4,36 μέτρα (4,26 το Golf), ενώ το μεταξόνιο βρίσκεται στα 2,65 μέτρα (2,62 στο Golf). Απέναντι του το Golf VII, που βασίζεται στο πετυχημένο τρίπτυχο: μεγάλοι χώροι, εξαιρετική άνεση και ισορροπία δυνατοτήτων. Με τον ερχομό του διαδόχου του να έχει προγραμματιστεί το φθινόπωρο, μπορεί το αειθαλές μοντέλο να σταθεί απέναντι στα νέα ταλέντα της κατηγορίας?
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις