Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποιοτική εμφάνιση και δυναμική οδήγηση γίνονται «ένα»

Διαβάστηκε από 25649 αναγνώστες - 28/12/2020

Nissan Ariya
Τιμή: 45.000 ευρώ
 
Το Nissan Ariya, το πλήρως ηλεκτρικό coupe της ιαπωνικής μάρκας, θα είναι το πρώτο Nissan με τον διαφορετικό πρόβολο. Η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 500 χιλιόμετρα.
 
Nissan Qashqai


 
Στο νέο Nissan Qashqai οι μηχανικοί των Ιαπώνων αναμένεται να «πειράξουν» κάθε εξάρτημα του αυτοκινήτου. Αναμένεται νέος σχεδιασμός στο εσωτερικό που θα συνοδεύσει το υπάρχον εξωτερικό design.
 
Opel Astra
Τιμή: Περίπου 23.000 ευρώ


 
Από την στιγμή που η Opel εντάσσεται στην πολυεθνική PSA των πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών, είναι εύκολο για το Opel Astra να αποκτήσει από την αρχή της κυκλοφορίας τουλάχιστον μία πλήρη ηλεκτρική έκδοση.
 
Peugeot 308


 
Το Peugeot 308 της επόμενης γενιάς θα έχει ξεκάθαρα πιο δυναμικό προφίλ, χάρη και στο νέο στυλ με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, που παραπέμπουν σε δόντια. Προβλέπεται να κυκλοφορήσει ως plug-in hybrid.
 
Porsche 911 GT3
Τιμή: Περίπου 160.000 ευρώ


 
Σε επίπεδο κινητήρα, η νέα Porsche 911 GT3 δεν απαρνιέται το παρελθόν και την παράδοση με τον boxer ατμοσφαιρικό κινητήρα της να αποδίδει κατά προσέγγιση 510 άλογα.
 
Porsche 911 GT3 RS
Τιμή: Πάνω από 200.000 ευρώ


 
Με τα υπάρχοντα δεδομένα, η πιο ριζοσπαστική Porsche 911 GT3 RS διατηρεί ακόμα τον boxer ατμοσφαιρικό κινητήρα της που διακρίνεται σε ιπποδύναμη 530 έως 550 άλογα.
 
Seat Arona / Ibiza Facelift
 


Η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία θα τοποθετήσει τόσο στο SUV Seat Arona όσο και στο small car Ibiza facelift φρέσκου σχεδιασμού προβολείς, νέα πίσω φωτιστικά σώματα και «φρεσκαρισμένες» ποδιές.
 
Seat Minimo


 
Το αντίστοιχο Renault Twizy από την Seat με την ονομασία Minimo θα μπορεί να έχει ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιομέτρων, αγγίζοντας τελική ταχύτητα 90χλμ/ώρα. Επειδή πρόκειται για μοντέλο που εντάσσεται στην κατηγορία car-sharing, εφοδιάζεται με αφαιρούμενες μπαταρίες.
 
Skoda Fabia
Τιμή: Περίπου 15.000 ευρώ


 
Η νέα γενιά της Skoda Fabia θα λανσαριστεί με ψηφιακό cockpit και σε αρχικό στάδιο θα βασιστεί σε έναν μονόλιτρο τρικύλινδρο κινητήρα. Οι πιο ισχυρές εκδόσεις μοτέρ θα έχουν και ηλεκτροκίνητο χαρακτήρα.
 
Skoda Kodiaq Facelift
Περίπου 30.000 ευρώ


 
Το Skoda Kodiaq Facelift θα μοιραστεί το σύστημα ψυχαγωγίας του Superb. Θα διατίθεται στην αγορά και σε έκδοση plug-in hybrid.
 
SsangYong E100


 
Η SsangYong επεξεργάζεται ένα ηλεκτρικό SUV βασιζόμενη στο μοντέλο Korando. To SsangYong Ε100 πιθανώς να έχει 190 άλογα ιπποδύναμη και ηλεκτρικό εύρος 450 χιλιομέτρων σύμφωνα με τις μετρήσεις NEDC.
 
Tesla Model Y
Τιμή: 55.000 ευρώ


 
To Tesla Model Y ουσιαστικά είναι η έκδοση Model 3 με μεγαλύτερο ύψος. Οι μπαταρίες του θα εξασφαλίζουν ηλεκτρική αυτονομία άνευ φόρτισης από 370 έως και 480 χιλιόμετρα.
 
Toyota Corolla Cross


 
To Toyota Corolla Cross διατηρεί το μεγάλο του μέγεθος όπως το C-Hr της «μητρικής» βιομηχανίας, ωστόσο έχει σχεδιαστεί με πιο συντηρητικό και πρακτικό χαρακτήρα. Στην αγορά της Ταϊλάνδης το μοντέλο διατίθεται τόσο με κινητήρα εσωτερικής καύσης όσο και με υβριδική μορφή.
 
Toyota GR Hypercar
Τιμή: Περίπου 2.400.000 ευρώ


 
Το «μητρικό» μοντέλο Toyota GR Hypercar έχει 1.000 άλογα ιπποδύναμη, την ώρα που η road version θα μπορεί να σπριντάρει στα 0-100χλμ/ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα.
 
Toyota Yaris Cross
Τιμή: Περίπου 20.000 ευρώ


 
Το SUV Toyota Yaris Cross θεμελιώνεται στο στυλ του μεγαλύτερου RAV4. Διατίθεται μόνο σε υβριδική μορφή με απόδοση ισχύος 116 ίππων.
 
VW ID.5


 
Το VW ID.5, ένα ηλεκτρικό coupe της Volkswagen, θα κυκλοφορήσει με ιπποδύναμη 204 άλογα και κίνηση στους πίσω τροχούς. Υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο κατασκευής τετρακίνητου μοντέλου με ισχύ 306 ίππων.
 
VW Polo Facelift
Τιμή: Περίπου 16.000 ευρώ


 
Η Volkswagen αναβαθμίζει το Polo, δανειζόμενη λεπτομέρειες από υπάρχον μοντέλο Golf, όπως επί παραδείγματι τα φωτιστικά σώματα ή η μπροστινή ποδιά. New entry και το infotainment.
 
VW ID. Space Vizzion


 
Το VW ID. Space Vizzion λειτουργεί ως το πρώτο station wagon στην ευρύτερη οικογένεια των μοντέλων ID. Η ηλεκτρική εμβέλεια άνευ φόρτισης φτάνει τα 590 χιλιόμετρα, ενώ η ισχύς αγγίζει τα 340 άλογα.
 
VW T7


 
Με νέο design και φρεσκαρισμένο εσωτερικό στο οποίο περιλαμβάνεται το ψηφιακό cockpit, το νέο μικρό βαν VW T7 κάνει ένα βήμα μπροστά όσον αφορά μοντέλα της κατηγορίας του. Όλοι οι κινητήρες του θα είναι ηλεκτρικοί.
 
VW T-Roc Facelift


 
Λαμβάνοντας αναβάθμιση, το VW T-Roc Facelift μπορεί να αποκτήσει ως στάνταρ εξοπλισμό το ψηφιακό cockpit, από κοινού με τον προαιρετικό matrix LED φωτισμό.