Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εξωτερικά οι αλλαγές είναι στοχευμένες

Εξωτερικά οι αλλαγές είναι στοχευμένες

20/4/2024

Μικρές αλλαγές για ένα πραγματικά μεγάλο αυτοκίνητο. Η ανανεωμένη έκδοση της τρίτης γενιάς του VW Touareg που παρουσιάστηκε το 2018, αναγνωρίζεται εμφανισιακά από την λωρίδα που ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα και την νέα μάσκα με τους εντυπωσιακούς προαιρετικούς προβολείς Matrix «IQ.LIGHT HD LED»


Επίσης σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να ισορροπήσει καλύτερα μεταξύ άνεσης και sportif συμπεριφοράς λόγω ενός αισθητήρα φορτίου που βρίσκεται στις ράγες οροφής. Το συγκεκριμένο σύστημα παρεμβαίνει στο ESP ώστε αναλόγως τις δυνάμεις που δέχεται το αμάξωμα να επεμβαίνει στοχευμένα και χωρίς υπερβολές.
 


Συμπέρασμα
Ακόμα κι αν ένας κινητήρα diesel φαίνεται πιο λογική επιλογή για ένα τόσο μεγάλο SUV, ο V6 βενζινοκινητήρας της VW δεν υστερεί ούτε σε δύναμη, αλλά ούτε ζητάει υπερβολικό καύσιμο. Σίγουρα δεν είναι το πιο ιδανικό όχημα για κίνηση μέσα στην πόλη, αλλά για όποιον αναζητά ένα πολυτελές μοντέλο που να γράφει άνετα χιλιόμετρα είναι μια δυνατή επιλογή και μάλιστα χωρίς να φτάνει (αναγκαστικά) το κόστος των premium ανταγωνιστών του.
 

Σελ.
1
Οδηγούμε το νέο VW Touareg: Mε V6 μοτέρ άλλα όχι και φίλος του βενζινά
Σελ.
2
Εξωτερικά οι αλλαγές είναι στοχευμένες