Οδηγούμε το νέο Renault Zoe R135

Διαβάστηκε από 37337 αναγνώστες - 18/9/2020

Η Γαλλία ζει, αγαπητοί αναγνώστες μας! Με το νέο Zoe R135/Z.E. 50 δείχνει η Renault εντυπωσιακά, πως μπορεί να λειτουργήσει η επανάσταση της ηλεκτροκίνησης και πού υστερούν οι αντίστοιχες γερμανικές προτάσεις στο θέμα. Η ποιότητα, η διαθεσιμότητα και οι χρόνοι παράδοσης είναι από τα θετικά στοιχεία του Zoe.

 
 

RENAULT : CLIO με όφελος έως 2.500 ευρώ & επιτόκιο 3,9%, μάθε περισσότερα

RENAULT : Μεγάλη Πασχαλινή Προσφορά Service Automotivo – Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος 25 σημείων!

Το made in Germany, είναι φυσικά κάτι, που κυριαρχεί σε όλη τη γη. Όπου κυκλοφορούν Mercedes, BMW και Audi, είναι πάντα μπροστά.
Τουλάχιστον στον «παλιό» κόσμο. Αν όμως, πιστέψουμε ότι στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο των επόμενων ετών δεν υπάρχει άλλος δρόμος, η… "good old Germany" θα δείχνει πολύ παλιά. Cool ηλεκτροκίνητα μοντέλα κατασκευάζει η Tesla (εντάξει, και η Porsche τον τελευταίο καιρό).Ωστόσο, ηλεκτροκίνητα μοντέλα για τη μάζα; Στη VW τα e-αυτοκίνητα είναι κάπως παρωχημένα, αν κρίνουμε τα e-up και e-Golf, ή τα νεότερης τεχνολογίας, όπως το ID.3 δεν είναι διαθέσιμα ακόμη. Στις δε premium εταιρείες, οι τιμές (εντός γερμανικών συνόρων) ξεκινούν σήμερα από τα 39.000 (BMW i3), 69.100 (Audi e-tron) και 71.281 ευρώ (Mercedes EQC). Επομένως, αυτό το... σπορ δεν είναι για όλους.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει