Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όλα τα νέα μοντέλα VW μέχρι το 2024

Διαβάστηκε από 76756 αναγνώστες - 27/5/2020

Πότε θα «έρθει» το Golf GTi και R? Τι περιμένουμε το επόμενο διάστημα από την βιομηχανία της VW? Ποια νέα μοντέλα θα δούμε? Δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ όλες τις καινοτομίες της VW μέχρι το 2024.

Η βιομηχανία της VW λειτουργεί σε πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε το επόμενο διάστημα να παρουσιάσει ένα πλήθος αυτοκινήτων, σε όλες τις κατηγορίες.
Ένας ακρογωνιαίος λίθος του μέλλοντος της VW θα είναι οι νέες σπορτίφ εκδόσεις του Golf (GTI και R). Βέβαια, η VW φροντίζει και για τα άλλα καθιερωμένα μοντέλα της, μεταξύ αυτών, το Tiguan, που θα υποστεί ένα facelift, ενώ στον τομέα των επαγγελματικών βρίσκεται το νέο Caddy. Για το 2022 έχει ανακοινωθεί η δεύτερη γενιά του Amarok.
Μεγάλος βάρος θα πέσει στην κατασκευή ηλεκτρικών μοντέλων, με την VW να δηλώνει επίσημα πως, έως το 2028 θα παρουσιαστούν 70 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Το αργότερο στα τέλη του 2022 πρόκειται να κατασκευαστούν σε 16 εργοστάσια ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ στα επόμενα 10 χρόνια δε θα δούμε λιγότερα από 22 εκατ. ηλεκτροκίνητα μοντέλα να βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής. Ταυτόχρονα, η Volkswagen έχει συνάψει συμφωνίες με εταιρείες-παραγωγούς μπαταριών στην Ευρώπη και στην Κίνα.



Ο όμιλος επενδύει περισσότερα από 30 δισεκατ. ευρώ στην εξέλιξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και το κάνει όσο πιο σαφές μπορεί! Ακρογωνιαίος λίθος της κίνησης είναι η οικογένεια ID: Πρώτο μέλος της γκάμας των ID, που παρουσιάστηκε ήδη (το 2019), είναι το μικρομεσαίο ID.3. Ωστόσο, έχουμε δει κιόλας διάφορα πρωτότυπα, που φανερώνουν τις προθέσεις της VW σε ότι αφορά τις ηλεκτροκίνητες προτάσεις της: μια λιμουζίνα της ανώτερης κατηγορίας, ένα οικογενειακό van, που αναβιώνει το Bulli, καθώς και ένα SUV.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις