Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα νέα μοντέλα της VW για το 2021

Διαβάστηκε από 76575 αναγνώστες - 27/5/2020

VW Arteon Shooting Brake R
Τιμή: περίπου 60.000 ευρώ (Γερμανία)
Έναρξη πωλήσεων: 2021

Το Arteon R, πιθανότατα, δε θα εφοδιαστεί με έναν εξακύλινδρο κινητήρα. Είναι, λοιπόν, πιθανό το πλέον ισχυρό Arteon να εφοδιαστεί με τον κινητήρα, που θα τοποθετηθεί στο επόμενο Golf R. Ο δίλιτρος TSI θα αποδίδει στο ισχυρότερο Golf έως και 333 PS.

VW ID.4
Έναρξη πωλήσεων: 2021



Το επόμενο αυτοκίνητο της ηλεκτροκίνητης πλατφόρμας MEB θα είναι ένα SUV. Η τεχνολογία του είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από το μικρότερο ID.3. Έτσι, θα μπορούσαν το σχεδόν χωρίς καθόλου διακόπτες εσωτερικό και η τεχνολογία των κινητήρων, κιβωτίων, μπαταριών κτλ. με τις διαφορετικές αυτονομίες να διατηρηθούν και στο ID.4.

VW T7
Έναρξη πωλήσεων: 2021



Το T7 λέγεται ότι θα... κληρονομήσει το πάτωμα του Golf, με αποτέλεσμα να μπορεί αργότερα -έστω και εν μέρει- να ηλεκτροδοτηθεί. Οι κινητήρες βενζίνης και diesel θα αποτελέσουν μέρη mild υβριδικών συνδυασμών. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξει και μια plug-in-υβριδική έκδοση με έως και 250 PS.

VW Caddy
Έναρξη πωλήσεων: μέσα 2021



Έπειτα από... καριέρα μόνο 5 ετών, στα τέλη του 2020 θα λανσαριστεί η νέα 5η γενιά του Caddy, η οποία θα δείχνει πολύ πιο μοντέρνας σχεδίασης σε σχέση με την απερχόμενη 4η. Η νέα γενιά του Caddy θα βασίζεται στη νέα -all around-  πλατφόρμα MQB της VW. Αυτή θα φέρει μαζί της πολλή από τη νέα τεχνολογία στο καινούργιο Caddy.