autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Skoda Elroq στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτές είναι οι τιμές του νέου Skoda Elroq στην Ελλάδα

21/10/2024

Το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda ήρθε στην Ελλάδα.
Αρχικά σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού έως 286 άλογα.
Πλούσιος ο βασικός εξοπλισμός.

Το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda ήρθε στην Ελλάδα

Το νέο Skoda Elroq έκανε επίσημη πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες και σήμερα το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της τσεχικής φίρμας ξεκίνησε τη διάθεσή του στην Ελλάδα, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία ανήρτησε στο διαμορφωτή τις τιμές και τις εκδόσεις της.

Αρχικά σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού έως 286 άλογα

Κατά το λανσάρισμά του το Skoda Elroq θα διατίθεται αρχικά στην Ελλάδα στις εκδόσεις 50 και 85, ενώ παρούσα είναι και η ειδική έκδοση First Edition.

Το βασικό Elroq 50 διαθέτει μπαταρία 52 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα 170 ίππων στον πίσω άξονα. Η Skoda υπόσχεται αυτονομία έως 375 χιλιόμετρα, ενώ το κόστος απόκτησης ορίζεται από τις 34.500 ευρώ. Το ισχυρότερο Skoda Elroq 80 λαμβάνει μπαταρία 77 kWh και εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 286 ίππων. Η τσεχική φίρμα υπόσχεται αυτονομία έως 580 χιλιόμετρα, ενώ το κόστος απόκτησης ορίζεται από 44.900 ευρώ.

Τέλος, η ειδική έκδοση First Edition που είναι και η κορυφαία, κατά το λανσάρισμα του μοντέλου, εξοπλίζεται με το σύστημα κίνησης και την μπαταρία του 85. Ωστόσο, η Skoda αναφέρει πως η αυτονομία ανέρχεται έως τα 546 χιλιόμετρα, την ώρα που η αρχική τιμή του μοντέλου ανακοινώνεται στις 51.800 ευρώ.

Πλούσιος ο βασικός εξοπλισμός

Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης 50 είναι αρκετά πλούσιος και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, κεντρική οθόνη αφής 13 ιντσών, προβολείς και πίσω φώτα LED, Climatronic, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κάθισμα οδηγού / συνοδηγού με οσφυική υποστήριξη, ράγες οροφής σε μαύρο χρώμα, 8 ηχεία, αερόσακους τύπου κουρτίνας & κεντρικό αερόσακο εμπρός, λειτουργία SMART LINK, σύστημα front assist με εντοπισμό αυτοκινήτων, πεζών και δικυκλιστών, cruise control + FOD: με δυνατότητα αναβάθμισης σε adaptive cruise control και άλλα.

Οικογενειακό SUV με έως και 1.580 λίτρα στο πορτμπαγκάζ

Το νέο Skoda Elroq διαθέτει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας Modern Solid. Σε ότι αφορά τις διαστάσεις του ανέρχονται σε: μήκος 4.488 χλστ., πλάτος 1.884 χλστ. και ύψος 1.625 χλστ., και μεταξόνιο στα 2.765 χλστ.. Το εσωτερικό περιλαμβάνει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και 470 λίτρα χώρο στο πορτμπαγκάζ, ο οποίος αυξάνεται στα 1.580 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις