Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Ranger Raptor πέρασε από το πιο στενό διάκενο και έκανε ρεκόρ!

Ford Ranger Raptor πέρασε από το πιο στενό διάκενο και έκανε ρεκόρ!

17/11/2023

Δικό του το ρεκόρ Γκίνες.
Κατάφερε να περάσει από κενό 88 εκατοστών στο πλάι.
Η κατασκευή του Ranger Raptor βοήθησε.
Εντυπωσιάζει το βίντεο της προσπάθειας.

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Δικό του το ρεκόρ Γκίνες

Το όνομά του στη λίστα των ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να βάλει το Ford Ranger Raptor. Το δημοφιλές pick-up έκανε ρεκόρ καταφέρνοντας να περάσει από ένα κενό 88 εκατοστών, οδηγώντας στους δύο τροχούς. Ο διάσημος Βρετανός κασκαντέρ, Paul Swift είναι εκείνος που ολοκλήρωσε επιτυχημένα το εγχείρημα.

Κατάφερε να περάσει από κενό 88 εκατοστών στο πλάι

Tο κατόρθωμα του Paul Swift να περάσει το Ford Ranger Raptor μέσα από κενό 88 εκατοστών, αποτελεί το πιο στενό κενό που έχει περάσει ποτέ ένα pick-up οδηγούμενο στους δύο τροχούς. Σύμφωνα με τους υπευθύνους, το ρεκόρ καθορίστηκε μετρώντας το πλάτος του κενού ανάμεσα στα δύο εμπόδια που έπρεπε να περάσει, σε σχέση με το ύψος του pick-up. Με αυτή τη μέτρηση τα 88 εκατοστά αποτελούν ρεκόρ, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά ένα εκατοστό.

Η κατασκευή του Ranger Raptor βοήθησε στο ρεκόρ

Ο Paul Swift και η ομάδα του κλήθηκαν να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες για να φτάσουν στο ρεκόρ, που πραγματοποιήθηκε μετά από λίγες αποτυχημένες προσπάθειες, που είχαν προηγηθεί. Αρχικά έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή την ημέρα της προσπάθειας. Από κει και πέρα, ενίσχυσαν τη ράμπα που πάτησαν οι αριστεροί τροχοί για να σηκωθεί το Ranger Raptor. Επίσης αναφέρουν πως το ύψος της ανάρτησης έκανε δύσκολη τη διατήρηση του οχήματος στους δύο τροχούς, αλλά η ισχυρή εργοστασιακή κατασκευή και τα off-road χαρακτηριστικά, συνέβαλαν στο να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement