autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Η τιμή του νέου Dacia Duster στην Γαλλία
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η τιμή του νέου Dacia Duster στην Γαλλία

5/1/2024

Παρουσιάζεται στο κοινό στις 26 Φεβρουαρίου
Ήπια υβριδικό με 130 άλογα από 19.960 ευρώ
Έρχεται το καλοκαίρι σε 4 επίπεδα εξοπλισμού

Παρουσιάζεται στο κοινό στις 26 Φεβρουαρίου

Τις τιμές με τις οποίες θα διατίθεται το νέο Duster στην γαλλική αγορά αποκάλυψε η Dacia, η οποία σχεδιάζει να παρουσιάσει επίσημα το μοντέλο μπροστά στα μάτια του κοινού στα τέλη του Φεβρουαρίου στην Γενεύη. Το οικογενειακό SUV ντεμπουτάρει στη νέα του γενιά έχοντας φρέσκια εμφάνιση, οθόνες στην καμπίνα και υβριδικά συστήματα κίνησης, αλλά και LPG, την ώρα που λάμπει δια της απουσίας του το diesel.

Ήπια υβριδικό με 130 άλογα από 19.960 ευρώ

Οι τιμές του νέου Duster ξεκινούν από 19.960 ευρώ για τη βασική έκδοση Essential, εξοπλισμένη με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 130 ίππων. Η επόμενη εξοπλιστική έκδοση, Expression, ξεκινά από 21.600 ευρώ. Για την τετρακίνητη έκδοση, το κόστος ανέρχεται σε 23.400 ευρώ, ενώ η βασική αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση με τα 140 άλογα ξεκινάει από 26.600 ευρώ. Το προηγούμενο μοντέλο Duster θα παραμείνει διαθέσιμο για λίγο ακόμη στη Γαλλία, με τιμή εκκίνησης από 17.990 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμα αποθεματικά μοντέλα στο διαδίκτυο με μειωμένη τιμή στα 16.990 ευρώ.

Το Duster έχει ηγετική θέση στην ανταγωνιστική κατηγορία των SUV, με περισσότερες από 144.000 πωλήσεις μόνο το 2023 μέχρι το Νοέμβριο. Η Dacia υποστηρίζει περήφανα ότι είναι το μοντέλο SUV με τις υψηλότερες πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη στην κατηγορία του.

Έρχεται το καλοκαίρι σε 4 επίπεδα εξοπλισμού

Η Dacia θα πουλάει το νέο Duster σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις. Αυτές κατά σειρά είναι οι εξής: Essential, Expression, Extreme και Journey. Στις δύο ανώτερες μπορεί κάποιος να βρει ως στάνταρ το πρακτικό σύστημα YouClip, το οποίο ανάλογα την έκδοση έρχεται με τέσσερις ή έξι λαβές για να συγκρατεί πολλά αξεσουάρ σε συγκεκριμένες περιοχές στο χώρο επιβατών. Στην Ελλάδα το περιμένουμε το καλοκαίρι με τιμές ελαφρώς διαφορετικές. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις