Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εξοπλισμός: Πλουσιοπάροχη βασική έκδοση

    Διαβάστηκε από 5093 αναγνώστες - 23/5/2016

    Το νέο XLV προσφέρεται με μια εκτενή λίστα στάνταρ εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, που σε αρκετά σημεία είναι προαιρετική σε άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα. Το κάθισμα του οδηγού μπορεί να είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο, υπάρχουν διαθέσιμα εμπρός και πίσω θερμαινόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και αυτόματος κλιματισμός δύο ζωνών με 3 μνήμες.

    Διαθέσιμα είναι το νέο σύστημα infotainment με οθόνη υψηλής ευκρίνειας 7 ιντσών, με θύρες AUX, USB & HDMI που επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου από εξωτερικές πηγές, το σύστημα Buetooth, δυνατότητα σύνδεσης με iPod και iPhone, αλλά και το σύστημα πλοήγησης της Tom-Tom όπως και η κάμερα οπισθοπορείας.

    Ο πίνακας οργάνων (SuperVision) μπορεί να προσαρμοστεί στις διαθέσεις του οδηγού αλλάζοντας μέχρι και 6 χρώματα φόντου (κόκκινο, μπλε, κίτρινο, γαλάζιο, άσπρο και μαύρο), ενώ υπάρχει και διακριτικός εσωτερικός κρυφός φωτισμός, που δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα κατά τη βραδινή οδήγηση. Το νέο XLV είναι εξοπλισμένο και με αισθητήρες παρκαρίσματος περιφερειακά του αμαξώματος, cruise control, αυτόματα φώτα & υαλοκαθαριστήρες και ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέπτη.

    Αξίζει να αναφερθεί πως έρχεται με 8 χρωματικές επιλογές για το εξωτερικό είτε σε μονοχρωμία, είτε σε διχρωμία, ενώ για το εσωτερικό και τα καθίσματα υπάρχουν οι επιλογές υφάσματος, δερματίνης, αλλά και πραγματικού δέρματος.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ