autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Ο Musk ανακοίνωσε πως η Tesla δε θα κατασκευάσει το μοντέλο των 25.000 ευρώ

Ο Musk ανακοίνωσε πως η Tesla δε θα κατασκευάσει το μοντέλο των 25.000 ευρώ

24/10/2024

Εκτός πλάνου της Tesla βρίσκεται το φημολογούμενο βασικό αυτοκίνητο.
«Είναι ανόητο να έχουμε ένα τέτοιο μοντέλο», είπε σε δηλώσεις του ο Elon Musk.
Το Tesla Model 2 θα κόστιζε περίπου 25.000 ευρώ.

Εκτός πλάνου της Tesla βρίσκεται το φημολογούμενο βασικό αυτοκίνητο

Με δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk γνωστοποίησε πως το φημολογούμενο, βασικό μοντέλο της μάρκας, που θα κόστιζε περίπου 25.000 ευρώ, δεν βρίσκεται στο πλάνο της εταιρείας. Ο επικεφαλής της αμερικανικής μάρκας έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τα κέρδη της μάρκας. Κάπως έτσι μπήκε επίσημο τέλος σε ένα θέμα το οποίο απασχολούσε τους φίλους του αυτοκινήτου και της μάρκας από το 2018.

«Είναι ανόητο να έχουμε ένα τέτοιο μοντέλο», είπε σε δηλώσεις του ο Elon Musk

Ο Elon Musk κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για τα οικονομικά της εταιρείας ρωτήθηκε ευθέως: «Πότε μπορούμε να περιμένουμε από την Tesla να μας δώσει το βασικό μοντέλο αξίας περίπου 25.000;». Στην απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής φίρμας, αρχικά ξεκαθάρισε πως το μέλλον της αυτοκίνησης και της εταιρείας του είναι αυτόνομο μιλώντας το robotaxi. Ωστόσο στη συνέχεια του λόγου του είπε: «Βασικά, το να έχεις ένα κανονικό μοντέλο με τιμή 25.000 είναι άσκοπο. Θα ήταν ανόητο. Θα ήταν εντελώς αντίθετο με αυτό που πιστεύουμε».

Το Tesla Model 2 θα κόστιζε περίπου 25.000 ευρώ

Για όσους δε θυμούνται, να αναφέρουμε πως οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν ανέφεραν πως το μοντέλο θα ονομαστεί Model 2, θα έχει μήκος 4,4 μέτρα, ενώ στις αρχικές εκδόσεις θα διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ και στις ανώτερες δύο. Πλέον, μετά τα λεγόμενα του Musk, τίποτα από αυτά δε θα ισχύσει.

Το τέλος του είχε προαναγγελθεί, αλλά ο Musk το είχε αρνηθεί

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλη το Reuters σε ρεπορτάζ του ανέφερε πως η Tesla εγκατέλειψε το πλάνο για το μοντέλο των 25.000 ευρώ. Όταν τα ξένα Μέσα ενημέρωσης προσέγγισαν τότε τον Elon Musk για να πάρουν κάποια δήλωση, εκείνος αρκέστηκε απλά να πει μέσω ανάρτησης στο Χ πως: «Το Reuters πεθαίνει».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις