autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
«Συνελήφθη» στο δρόμο το Kia EV4
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Συνελήφθη» στο δρόμο το Kia EV4

12/9/2024

Ντεμπούτο πιθανότατα μέσα στο 2024.
Το μοντέλο παραγωγής κρατάει πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο.
Με οθόνες στην καμπίνα και βιώσιμα υλικά.
Θα εξοπλίζεται με τα κινητήρια σύνολα του EV3.

Ντεμπούτο πιθανότατα μέσα στο 2024

Σε φάση δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο βρίσκεται το επερχόμενο Kia EV4. Πριν το νέο ηλεκτρικό μοντέλο πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί το συνέλαβαν να κινείται στο δρόμο, φέροντας έντονο καμουφλάζ, το οποίο ωστόσο αφήνει κάποια μέρη του αμαξώματος ακάλυπτα!

Το μοντέλο παραγωγής κρατάει πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε τα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω έχουν μεταφερθεί από το concept, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις δύο μικρές αεροτομές, στο τέλος της οροφής δεξιά και αριστερά. Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα στην «EV» οικογένεια της Kia διατήρησαν πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχαν τα πρωτότυπά τους και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, το ίδιο θα ισχύσει και για το EV4.

Με οθόνες στην καμπίνα και βιώσιμα υλικά

Στην καμπίνα του EV4 θα βρίσκει κάποιος δύο οθόνες 12,3 ιντσών, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το infotainment, ενώ παρούσα θα είναι και μία τρίτη, μικρότερη οθόνη 5,3 ιντσών για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού. Το εσωτερικό μεταξύ άλλων θα είναι κατασκευασμένο και από ανακυκλωμένα υλικά.

Θα εξοπλίζεται με τα κινητήρια σύνολα του EV3

Το Kia EV4 θα βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP του Ομίλου Hyundai και θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία μπαταριών 4ης γενιάς της μάρκας, όπως και το EV3. Στο τελευταίο, η έκδοση Standard προσφέρεται αποκλειστικά με μπαταρία 58,3 kWh (αυτονομία 410 χλμ.), ενώ η έκδοση Long Range εφοδιάζεται με μπαταρία 81,4 kWh (αυτονομία 560 χλμ.). Αμφότερες διαθέτουν έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και 283 Nm. Μελλοντικά θα δούμε και τετρακίνητες εκδόσεις με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.   

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις