Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Ανεβάστε την ένταση με το Pioneer DEH-09BT

Διαβάστηκε από 3542 αναγνώστες - 11/4/2017

Η νέα πηγή της Pioneer είναι εδώ, έτοιμη να ανεβάσει στο μέγιστο την μουσική σας απόλαυση στο αυτοκίνητο, είτε από το ράδιο, είτε από το CD, είτε από το USB, ακόμη και από το κινητό σας!

Εκμεταλλευτείτε στον μέγιστο βαθμό τη μουσική συλλογή σας με το DEH-09BT. Συντονιστείτε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς FM, ακούστε CD ή συνδέστε το smartphone σας (και άλλες συσκευές μουσικής) μέσω της θύρας USB ή Aux-In στην πρόσοψη. Επιπλέον, μπορείτε να τηλεφωνείτε χρησιμοποιώντας ανοικτή συνομιλία και να απολαμβάνετε ήχο υψηλής πιστότητας χάρη στο εξωτερικό μικρόφωνο που παρέχεται με το προϊόν.
 
Το ηχοσύστημα επιτρέπει ακόμη και τη σύνδεση δύο συσκευών Bluetooth ταυτόχρονα! Όσοι επιθυμούν πρόσθετες δυνατότητες Bluetooth μπορούν επίσης να στείλουν τα αγαπημένα τους κομμάτια στη μονάδα με streaming και να απολαύσουν αναπαραγωγή κρυστάλλινης καθαρότητας χάρη στην τεχνολογία Advanced Sound Retriever για Bluetooth.
 
Βυθιστείτε στον απόλυτα αγνό ήχο των ενσωματωμένων ενισχυτών του DEH-09BT, που παράγουν 4 x 50W ανόθευτης, αξιόπιστης ισχύος με τεχνολογία MOSFET.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν της Pioneer

Σχετικες επιχειρησεις