Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συστήματα δορυφορικού εντοπισμού και car audio

10/6/2020

Με 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο, στην Ηχοσύνθεση το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από εγγυημένο. Τα καλύτερα συστήματα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο σας στις καλύτερες τιμές.

Ζώντας στην εποχή της τεχνολογίας, ποιος δεν θέλει να είναι μέσα σε όλα; Να μπορεί από το κινητό να βλέπει τα πάντα, να γνωρίζει κάθε κίνηση του αυτοκινήτου του ή πολύ απλά να έχει κρυστάλλινο ήχο;

Είτε για ασφάλεια, είτε για διασκέδαση, η εταιρία Ηχοσύνθεση έχει την λύση.
Θέλετε να απολαμβάνετε κινηματογραφικό ήχο στο αυτοκίνητο σας; Αφήστε το αυτοκίνητο σας στους ειδικούς και απολαύστε τον πιο κρυστάλλινο και καθαρό ήχο. Ζήστε μια μικρή συναυλία μόνο για εσάς και όποτε εσείς θέλετε
Θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, ξέροντας ότι το αυτοκίνητο σας είναι ασφαλές και εντοπίσιμο αν πάσα στιγμή; Τελευταίας λέξης τεχνολογίας συστήματα εντοπισμού, θα σας δώσουν το πάνω χέρι απέναντι σε κάθε είδους κακόβουλη ενέργεια.
Θέλετε τέλος, να απαλλαχθείτε από το άγχος μην χαθείτε ποτέ στον δρόμο. Τοποθετήστε γρήγορα και εύκολα σύστημα πλοήγησης και αφήστε στην άκρη το επικίνδυνο κινητό. 

Οι λύσεις γύρω από την τεχνολογία του αυτοκινήτου, έχουν όνομα. Ηχοσύνθεση
 
Η συνεργασία γίνεται με παγκοσμίου φήμης εταιρίες, όπως Alpine - Blaupunkt - Kenwood - Pioneer - MBquart - Kicker - Signat - JVC Phonixgold - Peerless - Clifford - Nasar - Elser - Electric Life - Spal - Patrol – Scorpion.

 Ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00
Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Ηχοσύνθεση (Μητσούδη – Κανλή Αννα Χ.)
Διεύθυνση: Μπιζανίου 4, Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210 2842481
Email επικοινωνίας: [email protected] - [email protected]
Website: http://www.ihosynthesi.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις