Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ηχοσυστήματα και αντικλεπτικά αυτοκινήτων

8/5/2019

Θέλεις να κοιμάσαι ήσυχος χωρίς κανένα άγχος για το αυτοκίνητο; Ή μήπως θέλεις να του βάλεις κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες, οθόνες και ηχεία; Ότι και να χρειαστείς θα το βρεις στην Pioneer Center.

Είτε θες να αναβαθμίσεις τεχνολογικά το αυτοκίνητο σου, είτε θέλεις να το ασφαλίσεις απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής, βρήκες τον συνέταιρο σου. Στην Pioneer Center θα βρείτε αυτό που ψάχνετε πάντα με εγγύηση λειτουργίας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εμπειρία του προσωπικού και φυσικά τα «εργαλεία» τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να αναβαθμίσουν την έννοια multimedia σε κάθε μοντέλο, κάθε εταιρίας.

Κάντε το πιο high-tech από ποτέ
Θέλετε κρυστάλλινο ήχο; Αναβαθμίστε το ηχοσύστημα σας και απολαύστε κάθε τραγούδι με συναυλιακό ήχο. Αναβαθμίστε παλιά μοντέλα και επιτρέψτε τους να παίζουν usb και ότι άλλο θέλετε. Προσθέστε αισθητήρες παρκαρίσματος για να μην ξαναπήξετε στα στενά της πόλης,  ή βάλτε μέχρι και κάμερα οπισθοπορείας και μην ξαναγυρίσετε κεφάλι σε παρκάρισμα.

Κρατήστε τους κλέφτες μακριά
Δώσατε μία περιουσία για το αυτοκίνητο των ονείρων σας. Μην το αφήνετε έρμαιο στα χέρια των ληστών. Προμηθευτείτε από την Pioneer Center τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα. Συστήματα που σας ενημερώνουν σε real time για την θέση του αυτοκινήτου σας και ότι άλλο επιθυμείτε. Θωρακίστε το αυτοκίνητο σας με την εγγύηση των καλύτερων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 
Αναβαθμίστε και θωρακίστε το αυτοκίνητο σας στην Pioneer Center.

 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Pioneer Center
Διεύθυνση: ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 70, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, 16346
Τηλ: 2109967148 – 6945543953
e-mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις