Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ήχος από άλλο πλανήτη για το αυτοκίνητο σου

9/5/2019

Η επιχείρηση Entasis είναι εξουσιοδοτημένο κατάστημα για τις μεγαλύτερες μάρκες ηχοσυστημάτων παγκοσμίως. Φτιάξτε κρυστάλλινο ήχο, βρείτε ηλεκτρονικά αντικλεπτικά συστήματα και ότι άλλο χρειάζεστε στον καλύτερο επαγγελματία του χώρου.

Ανεβάστε πολλά level το αυτοκίνητο σας δίνοντας του high-end πινελιές. Στην επιχείρηση Entasis το προσωπικό δεσμεύεται να σας δώσει το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε.

Εάν θέλετε ένα αψεγάδιαστο ηχοσύστημα και δεν θέλετε να πελαγώσετε στιγμή με καλώδια, νούμερα και μερεμέτια, επισκεφθείτε το κατάστημα στην Βάρη και αφήστε τους ειδικούς να αναλάβουν.




Όντας εξουσιοδοτημένο κατάστημα για τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως όπως Pioneer, KenWood, Alpine και JBL καταλαβαίνετε πως το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και χωρίς ψιλά γράμματα.




Εάν πάλι θέλετε να θωρακίσετε το όχημα σας και να κρατήσετε κάθε επίδοξο ληστή μακριά, η επιχείρηση διαθέτει τεράστια γκάμα και φυσικά πείρα, γύρω από αντικλεπτικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως gps εντοπισμού και συναγερμοί.




Φυσικά οι επιλογές δεν σταματούν εκεί, καθώς υπάρχει και η επιλογή να αλλάξετε λάμπες είτε LED είτε XEXON, να εγκαταστήσετε αισθητήρες παρκαρίσματος ή να τοποθετήσετε λογισμικά όπως GPS πλοήγησης.
Η εταιρία πρωταγωνιστεί στον χώρο εδώ και αρκετές δεκαετίες με το τεράστιο πελατολόγιο αλλά και τις αρκετές νίκες σε αντίστοιχους διαγωνισμούς ήχου, να είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του επαγγελματισμού της. Τέλος να αναφέρουμε πως το αυτοκίνητο δεν είναι το μόνο όχημα το οποίο δέχεται βελτιώσεις και ιδού η απόδειξη.



 
Κάντε το αυτοκίνητο σας όπως εσείς θέλετε, σε τιμές που δεν θα βρείτε αλλού. Ηχοσυστήματα, αναβαθμίσεις πολυμέσων και αντικλεπτικά κιτ, όλα είναι εδώ και περιμένουν το όχημα σας.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Entasis
Διεύθυνση:  Πανός 16, Βάρη, 16672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ:  2109713388
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις