Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ihosynthesi.gr. Ο ψηφιακός κόσμος του αυτοκινήτου, στα πόδια σας.

8/3/2018

Στην εποχή της τεχνολογίας, χρειάζεσαι έναν σύμμαχο που θα σε καθοδηγήσει να βρεις αυτή τη high-tech πινελιά που πάντα έψαχνες. Μόλις τον βρήκες, και λέγεται Ihosynthesi.gr.

Από το 1993, η εταιρία Ihosynthesi.gr. σας εξοπλίζει μόνο με τα καλύτερα τεχνολογικά gadgets για το αυτοκίνητο σας.  Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες, κατάφερε να χτίσει και να διατηρήσει ένα τεράστιο πελατολόγιο.

Αμεση διάθεση, ποιοτικά προϊόντα και τεράστια γκάμα συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας για την εταιρία.

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές όπως:
  • Οθόνη 2 DIN Digital IQ: Με έκπτωση 5% κάντε δική σας την μοναδική οθόνη που θα αναβαθμίσει αμέσως το αυτοκίνητο σας. 6,2 ιντσών με GPS,Bluetooth,  και δυνατότητα προβολής και χρήσης όλων των τύπων αρχείων. Υποδοχή USB και SD, κάμερας και 18 θέσεις αποθήκευσης σταθμών ραδιοφώνου. Καμία βόλτα με το αυτοκίνητο δεν θα είναι ξανά η ίδια.  Ουσιαστικά κερδίζετε σε εξοπλισμό πάνω από 1.000 ευρώ με μόλις 179 ευρώ.
 
  • Επειδή δεν υπάρχει χειρότερο από το άγχος της κλοπής του αυτοκινήτου, εξοπλιστείτε με τον συναγερμό αυτοκινήτου Viper 3305V. Με έκπτωση 13% θα κοιμάστε πλέον ήσυχα και χωρίς φόβο.  Με 2 χειριστήρια, τηλεειδοποίηση έως και 1000μέτρα, κραδασμικό 2 επιπέδων και 4 κανάλια λειτουργίας, θα κρατήσετε σίγουρα όλους τους επίδοξους ληστές μακριά. Το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση εφ΄ορου ζωής. Δεν αξίζει το πολλών χιλιάδων αυτοκίνητο σας, τον καλύτερο συναγερμό στα 199 ευρώ;
Περιηγηθείτε στο υπερπλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, ξετρυπώστε και άλλες προσφορές και κάντε τις πιο έξυπνες αγορές. Μία ατελείωτη γκάμα από multimedia και car audio είναι εύκολα προσβάσιμη με 2 κλικ.  Οθόνες, radio, φώτα, ανταλλακτικά, ηχεία και πολλά άλλα, έρχονται σπίτι σας από την  Ihosynthesi.gr.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ihosynthesi.gr
Διεύθυνση: Μπιζανίου 4, Μεταμόρφωση
Τηλ: (+30) 210-2842481
Website: http://www.ihosynthesi.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις