Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Βεβαιώσου ότι οι μεμβράνες που θα τοποθετήσεις θα είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.

Μεμβράνες: Τι να προσέξω

1/3/2017

Ποια πιστοποιητικά πρέπει να ζητάς πάντα; Τι πρέπει να προσέξεις το πρώτο 24ωρο της τοποθέτησής τους και τι περιλαμβάνεται στη σωστή φροντίδα;…

Αν αποφασίσουμε να τοποθετήσουμε ηλιακές μεμβράνες, θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι:
  • Οι μεμβράνες που θα χρησιμοποιήσουμε συνοδεύονται από επίσημο πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τις οδηγίες της Ε.Ε.
  • Προμηθευόμαστε πάντα την γραπτή εγγύηση και ενημερωνόμαστε αναλυτικά για το τι περιλαμβάνει
  • Βεβαιωνόμαστε ότι ο αριθμός έγκρισης υπάρχει σε ειδικό αυτοκόλλητο ανάμεσα στο τζάμι και στη μεμβράνη, όπως πρέπει σύμφωνα με τις προδιαγραφές για τις μεμβράνες.
Θα πρέπει  επίσης, να προσέξουμε τη φροντίδα των ηλιακών μεμβρανών που περιλαμβάνει τα εξής:
  • Μετά την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών, τα παράθυρα θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά για ένα 24ωρο ώστε η κολλητική ουσία να προσαρμοστεί πλήρως στην επιφάνεια των κρυστάλλων, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει πιθανότητα να καταστραφούν οι μεμβράνες. Επιπλέον, δεν θα πρέπει για το ίδιο χρονικό διάστημα να ανάψουμε τις αντιστάσεις στο πίσω θερμαινόμενο τζάμι. Για 48 ώρες μετά την τοποθέτηση, δεν πρέπει να γίνει καθαρισμός των τζαμιών, αφού με την πίεση που ασκείται μπορεί να μετακινηθούν.
  • Στον καθαρισμό των μεμβρανών, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακό πανί και ποτέ το ίδιο με εκείνο που βάζουμε στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.
  • Ζημιά μπορεί να προκληθεί και από τεχνικούς που θα χρειαστεί να φτιάξουν κάποιο από τα παράθυρά μας, αν προκύψει τέτοια ανάγκη. Τους ενημερώνουμε λοιπόν και είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις