Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Renault Captur

    Διαβάστηκε από 36252 αναγνώστες - 10/3/2014

    Το Captur, είναι η πρόταση της Renault στην κατηγορία των αστικών crossovers. Eίναι ένα μικρό δικίνητο crossover, με έντονο νεανικό χαρακτήρα. Βασισμένο στο πάτωμα και τα μηχανικά μέρη του Renault Clio, διαθέτει το στυλ και τα χαρακτηριστικά, που του επιτρέπουν να κομπάζει πως είναι κάτι παραπάνω από ένα υπερυψωμένο μικρό.
    Mοντέρνο και ευχάριστο είναι το εσωτερικό του Captur με την υψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης και το ψηφιακό ταχύμετρο του πίνακα οργάνων. Στο κομμάτι της ποιότητας τα πλαστικά είναι σκληρά στην αφή, ενώ η συναρμογή και το φινίρισμα είναι ικανοποιητικά. Ιδιαίτερα τονισμένη είναι η πρακτικότητα, με εύκολα προσβάσιμες ποτηροθήκες και μια πρακτική καλυπτόμενη θήκη στο πάνω τμήμα του ταμπλό. Την πρακτικότητα τονίζει και το συρόμενο πίσω κάθισμα. Το μακρύ μεταξόνιο του Captur ευνοεί την εσωτερική ευρυχωρία και κυρίως το χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών που είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία.
    Το Captur διατίθεται με κινητήρες diesel, 1,5 με 90 ίππους, και βενζίνης, τον 0,9 με 90 ίππους και τον 1,2 με 120 ίππους.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ