Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Toyota Rav4

    Διαβάστηκε από 36255 αναγνώστες - 10/3/2014

    Ακολουθώντας την εξελικτική διαδικασία, το Toyota RAV4 βρίσκεται στην 4η γενιά του, ως το μεγαλύτερο σε διαστάσεις Ευρωπαϊκό RAV4 στην ιστορία, τοποθετημένο μάλιστα, υψηλότερα από κάθε άλλη φορά στη γκάμα των SUV της μάρκας, ενώ σχεδιαστικά ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της TOYOTA.
    Στο εσωτερικό του νέου Toyota RAV4 αποκαλύπτεται ένα εντελώς νέο περιβάλλον, το οποίο παραπέμπει αισθητικά σε μοντέλο της πιο premium «αδελφής» Lexus. Ξεχωρίζουμε το περβάζι στο κέντρο του ταμπλό, το οποίο χωρίζει σε δύο τμήματα την κεντρική κονσόλα και φιλοξενεί επάνω του τα χειριστήρια του κλιματισμού. Ποιοτικά, το νέο RAV4 προσφέρει πλαστικά με φινίρισμα υψηλότατης ποιότητας, ενώ ανάλογα με την έκδοση αρκετές επιφάνειες είναι ντυμένες με δέρμα, αναδύοντας μια πολυτελή νότα. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις του αμαξώματος και το μακρύ μεταξόνιο των 2,659 μέτρων, ωφελούν ιδιαίτερα τους χώρους για τους επιβάτες στο εσωτερικό του νέου RAV4, που είναι από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας.
    Το Toyota RAV4 διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, τον γνώριμο βενζινοκινητήρα των 2,0 λίτρων με 151 ίππους της εταιρείας, αλλά και με τους diesel D-4D, των 2,0 λιτρων με απόδοση 124 ίππους και των 2,2 λίτρων με 150 ίππους. Αμφότεροι οι κινητήρες αυτοί συνδυάζονται με ένα νέο αυτόματο σύστημα τετρακίνησης, το οποίο προσφέρει και πάλι δυνατότητα κλειδώματος του ποσοστού της ροπής στο 50:50 μεταξύ των δύο αξόνων. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ