Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Skoda Rapid Spaceback: Από 13.500

Διαβάστηκε από 8728 αναγνώστες - 10/4/2018

To Skoda Rapid Spaceback αποτελεί μια από τις καλύτερες και Value for money επιλογές στη μικρομεσαία κατηγορία. Εμφανισιακά δεν έχει να επιδείξει κάτι πέρα από την κλασική γρίλια η οποία όντας μεγαλύτερη εκπέμπει δυναμισμό.
 
Στον τομέα των χώρων, μεγάλο ατού του Rapid Spaceback παραμένουν οι χώροι, που κινούνται πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Σε σχέση με το σεντάν, οι πίσω επιβάτες έχουν 10 χλστ. περισσότερο «αέρα» στα γόνατα και 30 χλστ. στο κεφάλι. Πιο συγκεκριμένα, το εσωτερικό πλάτος πίσω ανέρχεται στα 1.373 χλστ. Στην πράξη μπορούν με άνεση να καθίσουν πίσω ακόμη και τρεις ενήλικες επιβάτες. Επίσης, ο χώρος των αποσκευών έχει όγκο 415 λτ. μια τιμή που είναι πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο.

Οδηγική συμπεριφορά: Οι επιβάτες και ο οδηγός του Spaceback θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την άνεση που προσφέρει το μοντέλο, εντός και εκτός των τειχών της πόλης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε σφικτά κομμάτια το πλαίσιο θα προβληματίσει με τη συμπεριφορά του. Ο κινητήρας των 116 ίππων είναι πλέον αρκούντως ελαστικός και στις χαμηλές στροφές και έτσι στις αστικές μετακινήσεις δεν χρειάζεται να καταφεύγεις σε συχνά κατεβάσματα. Ωστόσο παραμένει κάπως τραχύς στη λειτουργία του, ιδιαίτερα στις μεγάλες ταχύτητες. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ