Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Πρώτος κινητήρας πετρελαίου της νέας γενιάς EVO

    2/7/2019

    Το SKODA SUPERB, εξοπλίζεται με σύγχρονους κινητήρες, τρεις πετρελαίου και τρεις βενζίνης, η απόδοση των οποίων κυμαίνεται από τα 120 PS έως τα 272 PS. Ο 2.0 TDI που αποδίδει 150 PS - ο πρώτος diesel της SKODA από τη νέα γενιά κινητήρων Evo της Volkswagen - είναι μια εντελώς νέα σχεδίαση.
    Συνολικά μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα σε δέκα διαφορετικούς συνδυασμούς κινητήρα / μετάδοσης, με το αυτόματο κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων να είναι, ανάλογα με τον κινητήρα και το επίπεδο εξοπλισμού, είτε στάνταρ είτε προαιρετικό. Ο κορυφαίος ντίζελ μπορεί, αν το επιθυμεί ο πελάτης, να συνδυαστεί και με τετρακίνηση, η οποία είναι στάνταρ στην πιο ισχυρή έκδοση βενζίνης. Το SKODA SUPERB SCOUT διατίθεται αποκλειστικά με τους δύο αυτούς κινητήρες και στάνταρ τετρακίνηση. 

    Χρώμιο και ραφές που δημιουργούν αντιθέσεις στο εσωτερικό 
    Στο εσωτερικό του, το SUPERB διαθέτει στοιχεία χρωμίου, φωτιζόμενες θήκες στις πόρτες, νέες επενδύσεις καθισμάτων καθώς και έγχρωμες ραφές που δημιουργούν αντιθέσεις. Με το προαιρετικό σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (KESSY), οποιαδήποτε από τις τέσσερις πόρτες του αυτοκινήτου μπορεί να ανοίξει πρώτη, ενώ το μπουτόν εκκίνησης KESSY GO είναι για πρώτη φορά στάνταρ. Το SUPERB SCOUT διαθέτει ειδικά διακοσμητικά αίσθησης ξύλου και επενδύσεις καθισμάτων από ειδικό ύφασμα SCOUT. Προαιρετικά, είναι διαθέσιμες και επενδύσεις από Alcantara® ή δέρμα με καφέ ραφές που δημιουργούν αντίθεση. Το μαύρο εσωτερικό του SUPERB SPORTLINE χαρακτηρίζεται από σπορ καθίσματα με επενδύσεις από Alcantara® και δέρμα, καθώς και με την προαιρετική επιλογή της επέκτασης της βάσης τους. Για όλες τις εκδόσεις του SUPERB υπάρχει ένας προαιρετικός ψηφιακός πίνακας οργάνων (Virtual Cockpit), καθώς και επιλογή από τρία διαφορετικά συστήματα infotainment με οθόνες 8 και 9,2 ιντσών. Δύο από αυτά τα συστήματα είναι εξοπλισμένα και με σύστημα πλοήγησης, ο έλεγχος του οποίου στην κορυφαία έκδοση Colombus μπορεί να γίνει τόσο με χειρονομίες όσο και με φωνητικές εντολές. Επιπλέον στο νέο SUPERB είναι διαθέσιμες και τρεις νέες Simply Clever λύσεις ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό αυτών των πραγματικά έξυπνων και πρακτικών στοιχείων, στα 31, στο SUPERB COMBI.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ