Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πιο δροσερό καλοκαίρι στο αμάξι σου!

6/8/2018

Μόνο με τις σωστές αντηλιακές μεμβράνες θα περάσεις ένα δροσερό καλοκαίρι οδηγώντας το αμάξι σου!

Στις  διακοπές πολλές φορές , ιδίως όταν μετακινείται μια οικογένεια με παιδιά ή και βρέφη με το αυτοκίνητο, δημιουργούνται δύσκολες συνθήκες λόγω των θερμοκρασιών και των πολλών ωρών παραμονής του οχήματος σε σημεία μη προστατευμένα από τον ήλιο.Η ιδανική λύση για να <προλάβετε> το συγκεκριμένο πρόβλημα που πραγματικά δυσχεραίνει την οδήγηση και ανατρέπει την καλή διάθεση που όλοι πρέπει να έχουμε στις διακοπές είναι οι αντηλιακές μεμβράνες. Αν και πέρυσι κάνατε το..ίδιο λάθος, μην το επαναλάβετε!
  
Για προστασία από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες του καλοκαιριού η απόλυτη  επιλογή είναι οι αντηλιακές μεμβράνες  της γνωστής εταιρίας 3Μ, στο κατάστημα  ΖΑΜΠΑΤΗ.

Από το 1970 το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο είναι εξειδικευμένο στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών και κρυστάλλων παρμπρίζ αυτοκινήτων με μηχανήματα και υλικά υψηλής τεχνολογίας. 

Τα 38 χρόνια πείρας και η συνεχής ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες καθιστούν τον ΖΑΜΠΑΤΗ ως την ιδανική επιλογή για την ασφαλή επισκευή του αυτοκινήτου εξασφαλίζοντας προστασία από τον καλοκαιρινό ήλιο αλλά και την καλύτερη δυνατή όραση στον οδηγό. 

Η επιτυχής πορεία της εταιρείας στο χώρο του αυτοκινήτου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών, που εμπιστεύεται και συστήνει σε φίλους  την έμπειρο ομάδα της  εταιρίας  ΖΑΜΠΑΤΗ .
    
Τηλεφωνήστε για κάποιο ραντεβού ή επισκευτείτε  το καταστήμα και θα πειστείτε για την άριστη, φιλική και υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Λιοσίων 154 - τηλ. 210 83.21.238 και 210 83.20.249 

Κινητό τηλ. : 6947.437.236

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις