Αντηλιακές και κεραμικές μεμβράνες νανοτεχνολογίας και αλλαγή χρώματος στην Άνοιξη - IGUANAS

Αντηλιακές και κεραμικές μεμβράνες νανοτεχνολογίας και αλλαγή χρώματος στην Άνοιξη - IGUANAS

Διαβάστηκε από 2389 αναγνώστες - 10/10/2021

Πάνω από 20.000 εφαρμογές σε αυτοκίνητα, πούλμαν και κτιριακές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία IGUANAS με απόλυτη εξειδίκευση στις μεμβράνες, θα προστατεύσει εσάς και το αυτοκίνητο σας από τις βλαβερές ακτίνες, ενώ θα σας βοηθήσει να του δώσετε το δικό σας προσωπικό στυλ.

Η IGUANAS έχει ως κύριο αντικείμενο την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών και μεμβράνης αλλαγής χρώματος. Η 20ετής εμπειρία με εφαρμογές σε πάνω από 20.000 αυτοκίνητα, πούλμαν και κτιριακές εγκαταστάσεις, τους κατατάσσει σε υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και επαγγελματισμό με απόλυτη αφοσίωση.

Κοινοποίησέ το »

 
Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα για εσάς, το αυτοκίνητο σας ή το κτίριο σας.
 • Οι αντηλιακές μεμβράνες δεσμεύουν το 99% των βλαβερών ακτίνων UV του ήλιου, προστατεύοντας το δέρμα σας.
 • Η παρεμπόδιση των ακτίνων UV με τις μεμβράνες βοηθά επίσης να μειωθεί το ξεθώριασμα του εσωτερικού του οχήματος ή του κτιρίου σας.​
 • Μείνετε πιο δροσεροί και βελτιώστε την άνεση οδήγησης με τη μέγιστη απόρριψη θερμότητας των μεμβρανών .
 • Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων των μεμβρανών, προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής για εσάς και τους επιβάτες σας, καθώς και ασφάλεια για τα τιμαλφή μέσα στο όχημα σας.​
 • Μειώστε τη λάμψη, καθώς η αντανάκλαση επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα οδήγησης, οι μεμβράνες μας την μειώνουν αποτελεσματικά. 
 • Σε περίπτωση ατυχήματος, οι μεμβράνες μπορεί να σας βοηθήσουν να κρατήσετε το θρυμματισμένο γυαλί , διατηρώντας την ασφάλεια σας.
Εδώ θα βρείτε την καλύτερη αντηλιακή μεμβράνη της αγοράς black pearl nano-ceramic για την υψηλότερη θερμομόνωση στην αγορά και δείκτη προστασίας από την UV 99,9%. 

Οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση, προστασία από uv ακτινοβολία ( προστασία από καρκίνο του δέρματος, προστασία από πρόωρη γήρανση, μελανώματα, προστασία στα εσωτερικά μέρη του αυτοκίνητου κ.α.). Η χρήση μεμβρανών όχι μονό δεν αλλοιώνει την εργοστασιακή κατάσταση ενός οχήματος, αλλά προσφέρει επιπλέον προσωπικό στυλ και διακριτικότητα. Η Black pearl nano-ceramic προσφέρει προηγμένη τεχνολογία,απόρριψης θερμότητας μέσω της κεραμεικής κατασκευής νανοσωματιδίων:
 • Κεραμική, χωρίς μεταλλικές επιστρώσεις.
 • Φίλμ IR που απορρίπτει μέχρι και 87% των υπέρυθρων ακτίνων.    
 • Μειώνει την αντανάκλαση.
 • Παρέχει προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία άνω του 99%.
 • Προσφέρεται σε διάφορες αποχρώσεις.
 • Ελαχιστοποιεί το ξεθώριασμα των εσωτερικών χώρων.
 • Κρατάει το σπασμένο γυαλί σε περίπτωση ατυχήματος.

Η Black Pearl NC απορρίπτει μέχρι και το 87% των υπέρυθρων ακτίνων και προσφέρει προστασία άνω του 99% των ακτίνων UV και δημιουργεί μια πιο άνετη οδήγηση. Η κεραμική κατασκευή της χωρίς μεταλλικές επιστρώσεις δεν θα επηρεάσει τις ασύρματες ή τις δορυφορικές συνδέσεις.
Η Black Pearl NC διατίθεται σε αποχρώσεις 20, 35, 75 αναβαθμίζοντας το στυλ του οχήματος σας.

Παράλληλα, αν βαρεθήκατε το χρώμα του αυτοκινήτου σας, βρήκατε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε λάθος χρώμα, ή θέλετε να δώσετε το δικό σας στυλ, η εταιρεία IGUANAS δίνει τη λύση με Car Wrapping

 • Είναι πιο οικονομικό από τη βαφή.
 • Δυνατότητα επιλογής από πλούσιο χρωματολόγιο.
 • Δεν μειώνεται η αξία μεταπώλησης σε σχέση με το βάψιμο.
Οι μεμβράνες αφαιρούνται εύκολα και με ασφάλεια, και μπορείτε να επιστρέψετε στο παλιό, εργοστασιακό χρώμα, γρήγορα και απλά. Με το Car Wrapping προστατεύεται παράλληλα το χρώμα του αυτοκινήτου από τον ήλιο αλλά και από μικρές γρατζουνιές. Επίσης, μπορεί να γίνει εφαρμογή σε μεμονωμένα κομμάτια, αφού μπορεί π.χ. να αλλαχθεί το χρώμα, μόνο στη μπροστινή μάσκα, στο καπό, την οροφή, στους καθρέφτες κλπ
 
Έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια ότι ο ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση, γι αυτό το λόγο ο σεβασμός στον ίδιο και το όχημα του είναι το κύριο μέλημα της εταιρείας IGUANAS.

Καλέστε τώρα την εταιρεία IGUANAS και ζητήστε προσφορά για το δικό σας αυτοκίνητο. 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 79 & Χελμού Άνοιξη Τ.Κ. 14569
Τηλ.: +30 216 9390810
Email: [email protected]
Website: www.iguanas.gr
 
 

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις