Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένη BMW Z4: Φρεσκάρισμα και νέα χρώματα
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένη BMW Z4: Φρεσκάρισμα και νέα χρώματα

29/9/2022

H BMW Z4 φρεσκαρίστηκε, λαμβάνοντας μικρές αλλά αισθητές αλλαγές στην εμφάνιση καθώς και περισσότερες επιλογές χρωμάτων στην παλέτα της.

Φρεσκαρίστηκε το roadster BMW Z4

Η βαυαρική εταιρεία προχώρησε στην ανανέωση του γνωστού της roadster BMW Z4, συνεχίζοντας την πορεία του στις αγορές με περισσότερα χρώματα, πλουσιότερο εξοπλισμό και φρεσκαρισμένη εμφάνιση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αισθητικές αλλαγές στη γρίλια, νέες ζάντες και χρώματα

Μεταξύ των αλλαγών της BMW Z4, η σημαντικότερη αφορά το πακέτο M-Sport με τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, ζάντες 18 ιντσών κλπ., πλέον γίνεται στάνταρ στη βασική έκδοση sDrive30i. Επίσης, η μπροστινή χαρακτηριστική μάσκα kidney της BMW μπορεί να έχει την ίδια σχεδίαση με αυτή της προ-facelift Z4, αλλά τώρα  είναι απλοποιημένη και πιο μίνιμαλ, ενώ πλαισιώνεται από διαφοροποιημένους αεραγωγούς.

Νέες επιλογές προστίθενται και στην παλέτα χρωμάτων της ανανεωμένης BMW Z4, περιλαμβάνοντας από εδώ και στο εξής τη μεταλλική βαφή Thundernight που συναντάμε και στην καινούργια Σειρά 2, όπως και τις Portimao Blue και Skyscraper Grey. Επιπλέον, ένα νέο σετ από 19άρες ζάντες M είναι διαθέσιμο με ελαστικά διαστάσεων 255/35 μπροστά και 275/35 ελαστικά πίσω.

Με τα καλούδια του M-Sport πακέτου στο εσωτερικό

Περνώντας στο εσωτερικό, οι αλλαγές του M-Sport πακέτου στη βασική έκδοση, περιορίζονται στο δερμάτινο τιμόνι M, σπορ καθίσματα M, πεντάλ M, νέα επένδυση στο ταμπλό κ.α.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε