Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Πρακτικό και hi-tech

Διαβάστηκε από 12163 αναγνώστες - 17/9/2020

Η GLB αποτελεί την χαρά κάθε πολύτεκνης οικογένειας. Η ιδιαίτερη σχεδίαση της αλλά και τα 100 επιπλέον χλστ. μεταξονίου σε σχέση με την ήδη ευρύχωρη B-Class, μπορεί να σας δώσει μία εικόνα. Πρακτικά έχει αρκετό φάρδος για άνετη μεταφορά 3 ενηλίκων, με τον διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια να είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Το αυτοκίνητο δοκιμής διαθέτει 5θέσια διάταξη, ενώ μπορείτε να παραγγείλετε την δικιάς σας GLB και με 7θέσια διάταξη, προσοχή όμως, οι έξτρα θέσεις είναι αποκλειστικά για παιδιά.



Ο χώρος αποσκευών για την μικρή έκδοση κυμαίνεται από 560 έως 760 λτ. χάρη στην δυνατότητα των πίσω καθισμάτων να σύρονται εμπρός – πίσω. Εάν μάλιστα ρίξετε τις πλάτες τους, μπορείτε να κάνετε και μία μικρή μετακόμιση καθώς δημιουργείται  πλήρως αξιοποιήσιμος χώρος που αγγίζει και τα 1.755λτ.

Τιμή και εξοπλισμός
Το νέο SUV της Mercedes ξεκινά από τα 37.235 ευρώ και συνδυάζεται με 1.33λτ. κινητήρα 163 ίππων και το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT. Σε αυτά τα λεφτά οφείλουμε να παινέσουμε τον εξοπλισμό που τα συνοδεύει, καθώς δεν παρατηρούμε καμία έλλειψη, προσφέροντας σχεδόν τα πάντα.



Μεταξύ των συστημάτων άνεσης – ασφάλειας – ξεκούρασης  διαθέτει και το σύστημα infotainment MBUX, με το οποίο ο οδηγός λέγοντας την φράση “Hey Mercedes” μπορεί πραγματικά να ανοίξει διάλογο με το αυτοκίνητο και να του δώσει όποια εντολή θέλει, απλά λέγοντας το. Είμαστε στην αρχή της τεχνητής νοημοσύνης και αυτό το λογισμικό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει