Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Yaris Hybrid: Δίνει σεμινάρια οικονομίας!
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Yaris Hybrid: Δίνει σεμινάρια οικονομίας!

Διαβάστηκε από 8497 αναγνώστες - 16/8/2022

Κατανάλωση 3,5λτ/100 χλμ στην πόλη, 116 ίπποι, πλούσιο εξοπλισμό, δυναμική σχεδίαση, ευχάριστη οδική συμπεριφορά και τιμή 19.130 ευρώ. Αυτό είναι το νέο Toyota Yaris Hybrid που ήρθε για να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία των προκατόχων του και φαντάζει πιο «ώριμο» από ποτέ.

Toyota Yaris Hybrid: Καίει λιγότερο κι από scooter

Όταν ο Σωτήρης Κωβός σχεδίαζε το 1998 το Toyota Yaris σαν διάδοχο του Starlet ίσως να μην φανταζόταν την τεράστια επιτυχία που θα έκανε και το παγκόσμιο φαινόμενο που θα δημιουργούσε. 24 χρόνια και 4 γενιές μετά, το ιαπωνικό μοντέλο έχει γίνει συνώνυμο της μικρής κατηγορίας κι ο ηγέτης που θέτει τα δεδομένα, ενώ χάρη στα εξαιρετικά υβριδικά συστήματα του προσφέρει εκπληκτική οικονομία στο καύσιμο, με τις επιδόσεις κάθε άλλο παρά ισχνές να είναι! Δοκιμάζουμε ενδελεχώς το υβριδικό Yaris και ξαναθυμόμαστε γιατί κατάφερε να κερδίσει το ελληνικό κοινό

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αθλητική κι αιχμηρή η εμφάνιση του νέου Yaris

Ξέχασε τις γλυκανάλατες καμπύλες και τα απλοϊκά σχήματα των προηγούμενων γενιών. Το νέο Toyota Yaris σφύζει από δυναμισμό, έντονες γωνίες και μοντέρνες αισθητικές. Ο δριμύς σχεδιασμός του εμπνεύστηκε από τη στάση του ταύρου, αθλητές-spinter πριν την εκκίνηση και γυαλιστερά φασόλια δημιουργώντας μια εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει ένα απλό μικρό αυτοκίνητο πόλης. Η μεγάλη μάσκα, που συνεχίζει οπτικά ως το κάτω μέρος του προφυλακτήρα, τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα και οι μεγάλοι αεραγωγοί δίνουν το τόνο στο κονσέρτο της αισθητικής του ιαπωνικού αυτοκινήτου, με το κοντό πρόβολο και τις ρόδες στις άκρες του αμαξώματος να γεμίζουν επιδεικτικά το μάτι του παρατηρητή.



Οι ρέουσες γραμμές στο πλάι δίνουν την αίσθηση της συνεχόμενης κίνησης, ενώ το πίσω μέρος έγινε πολύ πιο μυώδες, με τα φτερά και το προφυλακτήρα να είναι εξαιρετικά «πρησμένα».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε