Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Ευρύχωρο το εσωτερικό του Hyundai i20 με έντονο τεχνολογικό «αέρα»
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευρύχωρο το εσωτερικό του Hyundai i20 με έντονο τεχνολογικό «αέρα»

Διαβάστηκε από 5698 αναγνώστες - 19/5/2023

Περνώντας στην καμπίνα του Hyundai i20, την προσοχή σου τραβά ευθύς-εξαρχής η οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, η οποία είναι έντεχνα ενσωματωμένη στο ταμπλό, σαν να είναι προέκταση του πίνακα οργάνων. Όσο για τον τελευταίο, αυτός είναι πλήρως ψηφιακός, διάστασης 10,25 ιντσών, με διαμορφώσιμη εμφάνιση και ευανάγνωστες ενδείξεις. Αξίζει να σημειώσουμε πως η μόνη έκδοση εξοπλισμού που δεν έχει τις παραπάνω οθόνες είναι η Fresh, η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο ατμοσφαιρικό Hyundai i20 των 84 ίππων.



Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ποιοτικά, αν και σχετικά σκληρά στην υφή, με στιβαρή συναρμογή. Η εργονομία της καμπίνας είναι υψηλού επιπέδου, απόρροια της χρήσης φυσικών διακοπτών για τη χρήση του κλιματισμού και του εύκολου μενού του συστήματος infotainment. Παράλληλα, οι σχεδιαστές έχουν εφοδιάσει το εσωτερικό με διάφορες θήκες για μικροαντικείμενα, δίνοντας έτσι επιπλέον «πόντους» στην πρακτικότητα.

Το αυξημένο πλάτος του Hyundai i20, αλλά και το μεταξόνιο των 2,58 μέτρων συμβάλλουν στην μεγάλη ευρυχωρία, η οποία είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Στο κορεάτικο μικρό θα ταξιδέψουν 4 ενήλικες επιβάτες με περισσή άνεση, ενώ με μικρές υποχωρήσεις θα χωρέσει και πέμπτος.

Η μπαταρία του ήπια υβριδικού συστήματος του μοντέλου έχει αντίκτυπο στο πορτ-μπαγκάζ, με τον ωφέλιμο όγκο να είναι 262 λίτρα (352 λίτρα στις μη υβριδικές εκδόσεις).

Σελ.
1
Εντυπωσιάζει η εμφάνιση του Hyundai i20
Σελ.
2
Ευρύχωρο το εσωτερικό του Hyundai i20 με έντονο τεχνολογικό «αέρα»
Σελ.
3
Ο ήπια υβριδικός κινητήρας του Hyundai i20 αποδίδει 100 άλογα
Σελ.
4
Το Hyundai i20 είναι άνετο στην πόλη και δυναμικό στις στροφές