Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Προσωποποιημένες προτάσεις με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

11/1/2021

Τα συστήματα ψυχαγωγίας προσφέρουν πολλές και ολοκληρωμένες λειτουργίες. Συχνά απαιτούνται αρκετά βήματα για τον χειρισμό τους, όμως η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει ένα εξελιγμένο interface για το χρήστη με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα βήματα αυτά.
 
Το σύστημα MBUX εμφανίζει εκ των προτέρων τις κατάλληλες λειτουργίες τη σωστή στιγμή για τον χρήστη, με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης (ορισμένα παραδείγματα αναφέρονται παρακάτω). Η ευαισθητοποίησή τουσχετικά με το περιβάλλον βελτιστοποιείται συνεχώς με ανάλυση των στοιχείων του περιβάλλοντος και της συμπεριφοράς του χρήστη. Το λεγόμενο «μηδενικό επίπεδο» παρέχει στον χρήστη κορυφαία αρχιτεκτονική πληροφοριών MBUX με δυναμικό, συγκεντρωτικό περιεχόμενο από ολόκληρο το σύστημα MBUX και τις σχετικές υπηρεσίες που περιλαμβάνει.
 
Η Mercedes-Benz έχει διενεργήσει έρευνες σχετικά με τη συμπεριφορά χρήσης της πρώτης γενιάς MBUX. Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις χρήσης εμπίπτουν στις κατηγορίες Πλοήγηση, Ραδιόφωνο/Μedia και Τηλέφωνο, επομένως η εφαρμογή πλοήγησης βρίσκεται πάντα στο κέντρο της μονάδας οθόνης με πλήρη λειτουργικότητα.
 
Περισσότερες από 20 επιπλέον λειτουργίες - από το πρόγραμμα ενεργού μασάζ έως την υπενθύμιση γενεθλίων ή την πρόταση για τη λίστα υποχρεώσεων - προσφέρονται αυτόματα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης όταν σχετίζονται με τον πελάτη. Οι προγραματιστές της Mercedes-EQ έχουν δώσει το όνομα "MagicModules" σε αυτές τις προτάσεις, οι οποίες εμφανίζονται στο «μηδενικό επίπεδο», δηλαδή στην αρχική οθόνη.