Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εσωτερικό: Μινιμαλιστικό, ποιοτικό και με αύρα τεχνολογίας
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εσωτερικό: Μινιμαλιστικό, ποιοτικό και με αύρα τεχνολογίας

Διαβάστηκε από 18161 αναγνώστες - 22/10/2021

Όταν περάσαμε στο εσωτερικό του νέου Honda HR-V, αμέσως παρατηρήσαμε τον minimal σχεδιασμό, ο οποίος διακατέχεται από ευθείες γραμμές. Το ταμπλό έχει εξαιρετική συναρμογή και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ποιοτικά. Στο κέντρο δεσπόζει η οθόνη αφής του συστήματος infotainment, η οποία είναι 9 ιντσών από τη βασική έκδοση και έχει μενού που είναι γρήγορο στην λειτουργία. Κάτω από την οθόνη, κατά μήκος του ταμπλό, υπάρχει μία φάσα που έχει δερμάτινη υφή, αν και σκληρή. Μαλακές επενδύσεις βρήκαμε στα σημεία που ακουμπούν οι αγκώνες: Στις ταπετσαρίες των θυρών, και τον τεμπέλη.


Ο χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών είναι αντάξιος μοντέλων μεγαλύτερης κατηγορίας

Ο χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών είναι αντάξιος μοντέλων μεγαλύτερης κατηγορίας

Κοινοποίησέ το »

Τα πλήκτρα του τιμονιού έχουν πολύ ευχάριστη αίσθηση στο πάτημα, και ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, με το ταχύμετρο δεξιά να έχει αναλογικό δείκτη.

Ο κλιματισμός είναι ψηφιακός, ενώ στους αεραγωγούς έχει χρησιμοποιηθεί, για πρώτη φορά σε μοντέλο της Honda, σύστημα διάχυσης αέρα. Όταν επιλέγεται, ουσιαστικά δημιουργεί μία ευχάριστη αεροκουρτίνα που «αγκαλιάζει» τους επιβάτες αντί να φυσάει απευθείας στο πρόσωπό τους.
Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του την πλήρη σουίτα οδηγικών βοηθημάτων Honda Sense, οποία διαθέτει νέα, θερμαινόμενη camera οπισθοπορείας, ενώ χάρη στην υπηρεσία digital key, μετατρέπει έως και 5 smartphone σε… κλειδί.

Όσον αφορά τους χώρους, παρόλο που το συνολικό μήκος, αλλά και το μεταξόνιο του αυτοκινήτου είναι αναλλοίωτο (2,61 μέτρα), τα πίσω καθίσματα είναι μετατοπισμένα κατά 3 εκατοστά προς τα πίσω, αυξάνοντας έτσι τον «αέρα» για τα  πόδια των επιβατών της 2ης σειράς, ο οποίος είναι ισάξιος με αυτοκίνητα μίας κατηγορίας επάνω. Έτσι ανέφερε η Honda, και το επιβεβαιώσαμε και οι ίδιοι.

Το ρεζερβουάρ καυσίμων είναι τοποθετημένο κάτω από τα εμπρός καθίσματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η καμπίνα του νέου HR-V να είναι ιδιαίτερα ευέλικτη. Τα καθίσματα Magic Seats μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως, δημιουργώντας ένα επίπεδο χώρο φόρτωσης, ενώ μπορούν να ανασηκωθούν προς τα επάνω, κάνοντας εφικτή τη φόρτωση ογκωδών αντικειμένων στο εσωτερικό της καμπίνας.
Το μόνο παράπτωμα που θα μπορούσαμε να βρούμε στους χώρους, είναι το πορτ-μπαγκάζ, το οποίο έχει διαθέσιμο όγκο 335 λίτρα.
 

Κοινοποίησέ το »